Πάντα πρωτοπόρο και ένα βήμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστέs του, το MEGA έχει ήδη «σηκώσει τα μανίκια» και ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα με το νέο του πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023. Στιs 22 του μήνα λοιπόν, την πρώτη καλημέρα θα πουν ξανά μετά από ενάμιση μήνα, ο Ιορδάνηs Χασαπόπουλοs και η Ανθή Βούλγαρη, φέρνοντας μαζί τουs όλα τα νέα τηs ημέραs και τηs επικαιρότηταs. Λίγεs ώρεs αργότερα, το απόγευμα Θα κάνει πρεμιέρα και ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News» που επίσηs ξεχώρισε τη χρονιά που πέρασε.

Το ΜΕGΑ όμωs δεν Θα είναι το κανάλι που Θα ξεκινήσει πρώτο μόνο την ενημέρωση. Λέγεται πως τις πρώτες ημέρε του Σεπτέμβρη Θα ενταχθούν στο πρόγραμμά του και οι σειρέs μυθοπλασίαs του καναλιού. Το ποδαρικό θα κάνει « Η γη τηs ελιάς», ενώ διαδοχικά θα ακολουθήσουν και τα «Μαέστρο», «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», «Μαύρο Ρόδο», «Άγιος Παΐσιος», «Κάμπινγκ» και το «Milky Way».

Μαύρο Ρόδο: Η νέα σειρά του MEGA έχει άρωμα από «Άγριες Μέλισσες»

Η νέα σειρά του MEGA έχει άρωμα από ΑΝΤ1 και «Άγριες Μέλισσες». Η τηλεόραση αγαπάει τη λογοτεχνία και δικαίως αφού οι σειρέs που βασίστηκαν σε βιβλία, τόσο τη φετινή σεζόν όσο και στο παρελθόν έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το Μεγάλο Κανάλι έχει τη δική του πρόταση και αφορά στο μυθιστόρημα «Μαύρο ρόδο» τηs Ελένηs Καπλάνη που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 κι έκανε αίσθηση στο κοινό. Τα δικαιώματα του βιβλίου και την εκτέλεση παραγωγήs έχει η JΚ Productions. Η διασκευή του σεναρίου Θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κρητικού και της σκηνοθεσίας του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Η σειρά αναμένεται να προβάλλεται τρεις φορές ταν εβδομάδα στη ζώνη υψηλήs τηλεθέασηs. Οσο για τα ονόματα που θα συμμετέχουν στη νέα αυτή παραγωγή; Είναι ηχηρά, με τον καθένα ηθοποιό να έχει διαγράψει τη  δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, και έχουν όλοι κάτι κοινό.