Μαίρη επί τρία! Γυναίκες της διπλανής πόρτας που φέρνουν βόλτα άντρες, παιδιά, δουλειά και πεθερές έρχονται το φθινόπωρο στο MEGA για να προσφέρουν γέλιο. Στη νέα οικογενειακή κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα και  Θανάση Παπαθανασίου, όπου πρωταγωνιστούν οι Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαριφη και Νίκη Λάμη, θα δούμε τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα αλλά διαφορετική ζωή και κοσμοθεωρία. Πλάι τους θα βρεθούν οι Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δελικούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη. Σε ρόλους γκεστ θα δούμε, μεταξύ άλλων, και τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη , Σπύρο Μπιμπίλα και Σοφία Βογιατζάκη. Η σειρα φιλοδοξεί να έχει την απήχηση που είχαν οι «Συμπέθεροι απ’τα Τίρανα» και θα παίζει δύο φορές την εβδομάδα.

Μία από αυτές και συγκεκριμένα αυτήν που ζει στο Αιγάλεω θα υποδυθεί η Κατερίνα Ζαρίφη. η οποία είναι παντρεμένη, με πεθερά την ηθοποιό Πηνελόπη Πιτσούλη, που μας έχει ξετρελάνει στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα δύο γυναίκες με το όνομα Μαίρη, εκ των οποίων η μία μένει στην Εκάλη και η άλλη σε άγνωστη περιοχή της Αττικής. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την κωμική σειρά που ετοιμάζεται την επόμενη σεζόν για το «Μεγάλο Κανάλι» και αναμένεται να «στολίσει» την κωμική πλευρά του νέου προγράμματός του.

Τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα, που δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη, με εντελώs διαφορετικό Χαρακτήρα και βιώματα, μπαίνουν στο επίκεντρο της ιστορίας.