Οι «Άγριες Μέλισσες» τελειώνουν αυτή την εβδομάδα και οι περισσότεροι πρωταγωνιστέs μετακομίζουν στο MEGA και τη νεα σειρά που ετοιμάζει το κανάλι για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για το μυθιστόρημα τηs Ελένηs Καπλάνη «Μαύρο ρόδο», που Θα ζωντανέψει στη μικρή οθόνη.

H τηλεόραση αγαπάει τη λογοτεχνία και δικαίωs αφού οι σειρέs που βασίστηκαν σε βιβλία, τόσο τη φετινή σεζόν οσο και στο παρελθόν, έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το MEGA έχει τη δική του πρόταση και αφορά στο μυθιστόρημα «Μαύρο ρόδο» τηs Ελένηs Καπλάνη που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 κι έκανε αίσθηση στο κοινό.

Τα δικαιώματα του βιβλίου και την εκτέλεση παραγωγήs έχει η JK Productions. Η διασκευή του σεναρίου Θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κρητικού και τηs σκηνοθεσίαs του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Η σειρά αναμένεται να προβάλλεται τρειs φορέs την εβδομάδα στη ζώνη υψηλήs τηλεθέασηs. Οσο για τα ονόματα που Θα συμμετέχουν στη νέα αυτή παραγωγή; Είναι ηχηρά, με τον καθένα ηθοποιό να έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, και έχουν όλοι κάτι κοινό. Πρωταγωνιστούν στις «Άγριες Μέλισσες». Εχουμε και λέμε λοιπόν. Το πρώτο όνομα που έχει «κλειδώσει» είναι αυτό του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, τον οποίο αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε στον ρόλο Πέτρου Ορφανίδη. Στην ίδια σειρά παρακολουθούμε και τη Μαρία Καλλιμάνη να υποδύεται την Αιμιλία, ενώ το τρίτο όνομα που Θα ενταχθεί στο «Μαύρο ρόδο» είναι αυτό τηs Ελένηs Καρακάση, τηs περιβόητηs Ρίζωs αλλά και του Μιχαήλ Ταμπακάκη που έχει κερδίσει τιs εντυπώσειs στιs σειρέs «Ερωταs μετά», «42°C», «Αγάπη παράνομη» και φυσικά στις «Αγριεs μέλισσεs» ως Ακύλας σε μικρή ηλικία. Τη μεγάλη έκπληξη αποτελεί η Κατερίνα Διδασκάλου, που μετά τον ρόλο τά Μυρσίνηs Σεβαστού, αυτή τη φορά Θα τη δούμε να υποδύεται μια καλόγρια που Θα επηρεάσει σημαντικά τιs εξελίξειs.

Στο τιμ θα ενταχθεί και ο αγαπημένοs Γεράσιμοs Σκιαδαρέσηs.
Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό τηs και καλείται να αποφασίσει αν Θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα τηs στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη ειναι ταυτοχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή τηs. Η πάλη ανάμεσα στο θέλω και το πρέπει, το πρέπει και το μπορώ, με τιs σκιέs του χθεs να βαραίνουν το πεπρωμένο τηs είναι μεγάλη. Χωρίs η ίδια να το έχει επιλέξει, έζησε σ’ έναν χώρο που τηs άφησε τα σημάδια του, μ’ έναν τρόπο σκέψηs μακριά από των υπολοίπων. Οι εσωτερικέs συγκρούσειs τεράστιεs. Κι όταν ο άλλοs σού δίνει ένα κομμάτι τηs ψυχήs σου που δεν είχες καν αντιληφθεί ότι σου έλειπε, τότε μήπωs η αγάπη είναι ένα λουλούδι που πρέπει να του επιτρέψεις να ανθίσει: Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζειs τι ορίζει η μοίρα.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το αποψινό trailer