ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το παρόν website ανήκει στην εταιρεία «Mediatime».

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και υπηρεσιών του Διαδικτυακού μας τόπου (https://www.mediatime.gr) οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.
Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεσή του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ό,τι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του Δικτυακού μας τόπου.

Οι παρόντες όροι χρήσης μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε, για το λόγο αυτό οι χρήστες οφείλουν να ελέγχουν κάθε φορά για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι τους αποδέχονται.

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού μας τόπου, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, φωτογραφιών, οπτικοακουστικών έργων (videos), απεικονίσεων και γενικά κάθε είδους αρχείων ανήκει στην «Mediatime» και προστατεύεται από την Ελληνική, Κοινοτική και Διεθνή Νομοθεσία για την πνευματική ιδιοκτησία και τα συγγενικά δικαιώματα και τη Βιομηχανική Ιδιοκτησία.
Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, φόρτωση «download», μετάφραση με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς την προηγούμενη άδεια της «Mediatime». Κατ΄ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας για αυστηρά προσωπική χρήση και χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευση.

Ο χρήστης του site είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη νόμιμη χρήση αυτού. Ο χρήστης οφείλει να συμμορφώνεται με την Ελληνική, Κοινοτική και Διεθνή Νομοθεσία και να απέχει από κάθε παράνομη πράξη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην ιστοσελίδα μας. Χρήση του site για παράνομους σκοπούς συνεπάγεται αστικές και ποινικές ευθύνες.

Οτιδήποτε περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα μας δεν αποτελεί συμβουλή, ευθέως ή εμμέσως παρότρυνση ή προτροπή για τη διενέργεια οποιασδήποτε πράξης αλλά εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των χρηστών να αξιολογήσουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και να ενεργήσουν κατά βούληση αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει links και διαφημίσεις τα οποία σχετίζονται με ιστοσελίδες και εταιρείες που λειτουργούνται από άτομα που δεν σχετίζονται με την εταιρεία «mediatime». Η χρήση των στοιχείων αυτών από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας υπόκειται σε επιπλέον όρους χρήσης, οι οποίοι αναφέρονται στις ιστοσελίδες των τρίτων.

Ακόμα για  e-mail

Κάποια τμήματα της ιστοσελίδας απαιτούν την ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στο χρήστη και στο web site – το domain από το οποίο είναι συνδεδεμένος ο χρήστης, η ώρα και η ημερομηνία πρόσβασης, e-mail. Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους και θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με το Νόμο 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.Οι χρήστες της ιστοσελίδας λαμβάνουν την ευθύνη σε περίπτωση που αποστείλουν προσωπικά στοιχεία τρίτων τα οποία χρησιμοποίησαν χωρίς τη θέλησή τους ή χωρίς την άδειά τους, καθώς και στην περίπτωση κακόβουλης αποστολής λανθασμένων ή ψευδών στοιχείων.

Κάθε διένεξη, διαφορά ή διαφωνία προκύψει από την παρούσα σύμβαση χρήσης θα επιλύεται από τα δικαστήρια της Αθήνας (αποκλειόμενης οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας ακόμη και συντρέχουσας).

 

 


ΧΡΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ / DEVELOPERS

Καθένας έχει το δικαίωμα να μοιραστεί τα άρθρα του mediatime στα social media, σε mail ή οπουδήποτε επιθυμεί, χωρίς κάποια υποχρέωση. Απαραίτητη προϋπόθεση και σε αυτή την περίπτωση είναι η χρήση ενεργής πηγής «https://www.mediatime.gr» ή το URL του άρθρου.

Οι χρήστες ή developers που θέλουν να φιλοξενήσουν – πλήρως ή μερικώς – τα άρθρα του mediatime στην ιστοσελίδα τους, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, με απαραίτητη προϋπόθεση να φέρουν ενεργή την πηγή «https://www.mediatime.gr» ή το URL του άρθρου. Ακόμα, δεν είναι απαραίτητο νομικά, αλλά δρώντας ηθικά και προς αναγνώριση της εργασίας των ανθρώπων μας, θεμιτό είναι να αναφέρει το όνομα του συγγραφέα δίπλα από την πηγή.

Αν θέλετε να φιλοξενήσετε τα άρθρα του mediatime μέσα από RSS με τη χρήση JAVA ή PHP, παρακαλώ χρησιμοποιήστε ελεύθερα τις πηγές μας: https://www.mediatime.gr/feed/ ή https://www.mediatime.gr/rss/ και μέσω sitemaps https://www.mediatime.gr/sitemap_index.xml ή https://www.mediatime.gr/news.xml
Απαραίτητη προϋπόθεση και σε αυτή την περίπτωση είναι η χρήση ενεργής πηγής «https://www.mediatime.gr» ή το URL του άρθρου.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

 


Επικοινωνία

Για επικοινωνία με το mediatime μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@mediatime.gr. Ακόμα μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω facebook στη σελίδα μας.

Για το εμπορικό τμήμα του mediatime παρακαλώ καλέστε στο 210 68 71 000.

* Οι Όροι Χρήσης του https://www.mediatime.gr μπορούν να αλλάξουν κάθε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Παρακαλώ να ενημερώνεστε σε τακτά διαστήματα για τους Όρους Χρήσης.

Σε περίπτωση παραβίασης των Όρων, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια.