Η Βάνα Δημητρίου, αρκετά ευρηματικά στη Γη της Ελιάς, Θα μας βάλει σε πολλές ιστορίεs που αν και στην αρχή φαίνονται προβλέψιμεs, αντίθετα, στην πορεία θα μας εκπλήξουν με τις ανατροπές του. Στα πρώτα λοιπόν νέα επεισόδια τηs σεζόν, τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξει ένα χρονικό άλμα μόλις τριών μηνών από το αυτά που είχαμε δει στο φινάλε. Ο Mάvos με τη Μαρίνα, ανεξάρτητα από τη Θέλησή τους να πάρουν την Αγγελική, είναι δύο άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ. Ειδικά τώρα που ο Ισίδωροs έχει εκτιμήσει τη Μαρίνα, δεν έχουν παρά να προχωρήσουν και σε Θρησκευτικό γάμο. Η Μαρίνα χαρούμενη και ευτυχισμένη, ντύνεται νύφη και παντρεύεται με παπά και με κουμπάρο στη σειρά του MEGA αυτή τη φορά τον αγαπημένο της, που δεν την περιμένει μόνο του στην εκκλησία, αλλά μαζί με την οικογένεια και το νέο μέλος αυτήs, τη μικρή Αγγελική. Ναι, η Αγγελικούλα έχει βγει από το ίδρυμα και βρίσκεται στη Μάνη, στην οικογένεια πια του Μάνου και τηs Μαρίναs.

Η Γη της Ελιάς: Σε στενό κύκλο ο γάμος!

Ο γάμοs Θα γίνει σε στενό σχεδόν οικογενειακό κύκλο, λόγω των καταστάσεων που έχουν προκύψει με την Αθηνά στην οικογένεια των Βρεττάκων, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου το ζευγάρι, καθώs αυτό που θέλουν μόνο είναι να είναι μαζί. Ο Μάνος με τη Μαρίνα έχουν πλέον μαζί τους την Αγγελικούλα και το κοριτσάκι αισθάνεται για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε μια κανονική οικογένεια κι αυτό γιατί δεν είχε γνωρίσει ποτέ πατέρα.

Ο θετός μπαμπάς της πέθανε όταν η Αγγελική ήταν μόλις τριών ετών και ο Mάvos πλέον είναι ο μοναδικόs μπαμπάs που έχει γνωρίσει. Η Μαρίνα είναι συνεχώs κοντά τηs, παίζουν μαζί όχι μόνο σαν μαμά ε κόρη, αλλά και σαν φίλεs, καθώs και η Μαρίνα έχει γίνει παιδί δίπλα τηs. Όσο για τον Μάνο η χαρά του είναι μεγάλη, δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ την Αγγελική, την πάει βόλτα, την πηγαίνει πο σχολείο και καμαρώνει που έχει μια τόσο όμορφη κόρη. Ομως και η Αγγελική δείχνει ότι έχει μεγάλη αδυναμία. Η ευτυχία περισσεύει στο σπίτι τους αλλά και στο σπίτι του Ισίδωρου, που έχει πια τα πάντα και κυρίωs αυτό το κοριτσάκι που είναι η μοναδική του εγγονή, πραγματική εγγονή, αίμα του, όπως λέει κι εκείνος.