Από τις 11 του μηνός τη σκυτάλη της εκπομπής «Κοινωνία, ώρα Mega» από τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη παίρνουν καταξιωμένοι δημοσιογράφοι που θα εναλλάσσονται ανά εβδομάδα: Από 11 έως και 15 Ιουλίου ο Νικήτας Κορωνάκης με την Μάιρα Μπάρμπα, ενώ από 18 έως και 29 Ιουλίου ο ίδιος με τη Βελίκα Καραβάλτσιου. Στη συνέχεια, από την 1 η έως και την 5η Αυγούστου τη σκυτάλη παίρνουν ο Γιάννης Χρηστάκος με τη Μάιρα Μπάρμπα, από τις 8 έως και τις 12 Αυγούστου ο Γιάννης Χρηστάκος με τη Μάιρα Μπάρμπα και τέλος από 15 έως και 19 Αυγούστου πάλι το δίδυμο Κορωνάκης – Καραβάλτσιου.

Η εκπομπή αλλάζει ώρα μετάδοσης και Θα προβάλλεται 06.00 -10.00.

Αποχωρεί από το MEGA Καλημέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Την πρώτη της απώλεια για τη νέα σεζόν μετράει ήδη το «MEGA καλημέρα» και προσωπικά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει τη φίλη και κουμπάρα της Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πριν από μερικές  ημέρες στο κανάλι ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή για απολύτως προσωπικούς λόγους, αφού δυσκολεύτηκε πολύ να συνδυάσει τα σκληρά ωράρια μιας καθημερινής πρωινής εκπομπής με τις απαιτήσεις που εχει η φροντίδα των δύο μικρών παιδιών της.

‘Ετσι, σκέφτεται να κάνει κάτι πιο χαλαρό και μελετά το ενδεχόμενο κάποιου κόνσεπτ που Θα έχει σχέση με την ιταλική κουζίνα, την οποία και γνωρίζει πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η εκπομπή μαγειρικής που παρουσίαζε στο ΥουΤυbe σημείωνε μεγάλη επιτυχία. Πάντως, οι δύο άντρες συνοδοιπόροι της Ελεονώρας, δηλαδή ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας, θα συνεχίσουν κανονικά να λένε «MEGA καλημέρα» και την επόμενη σεζόν, οπότε η συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει… Τουλάχιστον όχι ριζικά.