Η ομάδα που με τις «Άγριες Μέλισσες» ανέβασε τον πήχη στην εγχώρια μυθοπλασία ετοιμάζει νέα σειρά, ένα crime thriller, το οποίο όμως θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού τον Ιανουάριο του 2023. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο θα «μεταφέρουν» τους τηλεθεατές στο 1818. Λίγο πριν από την επανάσταση, δύο οικογένειες στη Μάνη έχουν μια παραδοσιακή έχθρα, αλλά θα ενωθούν μέσα από έναν γάμο και τη γέννηση του διαδόχου. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται. Μια υπηρέτρια θα πει  πως είδε στον ύπνο της ότι το μωρό είναι στο ποτάμι. Ολοι τρέχουν εκεί και το βρίσκουν πνιγμένο… Η υπηρέτρια συλλαμβάνεται αρχικά ως ύποπτη, όμως αφήνεται ελεύθερη, αφού επιβεβαιώνεται ότι δεν έλειψε από το σπίτι όπου δούλευε…

Η ίδια θεωρείται πια μάγισσα, ενώ η παλιά έχθρα των δύο οικογενειών αναβιώνει και στην ιστορία υπάρχουν καταιγιστικές ανατροπές. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την’Ελλη Τρίγγου, ενώ βασικούς ήρωες θα ενσαρκώσουν (επίσης προερχόμενοι από το καστ των «Μελισσών») οι Γιώργος Γάλλος, Αναστάσιος Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς και Μαρκέλλα Γιαννάτου, που φυσικά θα πλαισιωθούν από πολλούς ακόμα ηθοποιούς.

Η Παραλία της ΕΡΤ θα γεμίσει με Άγριες Μέλισσες!

Από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες στα Μάταλα και από αγρότισσα χίπισσα; “Οπως όλα δείχνουν, αυτό Θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία Θα έχει κεντρικό ρόλο στη νέα σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ 1. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δημόσια τηλεόραση Θα ζωντανέψει το βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», ποντάροντας στη συγκινητική ιστορία που αφηγείται και η οποία εκτυλίσσεται στα Μάταλα της Κρήτης. Η «Παραλία», όπως Θα είναι ο τίτλος της, Θα έχει πολλούς και σημαντικούς πρωταγωνιστές αφού πλάι στη Δροσούλα των «Μελισσών» Θα δούμε τον τον Πετρή του «Σασμού Κώστα Νικούλι, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Δημήτρη Μοθωναίο, αλλά και τον σπουδαίο Γιώργο Μιχαλάκη, τον πατέρα, δηλαδή, της Δανάης. Η σειρά Θα είναι γεμάτη παράφορους έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, αλλά και μουσική, πάρτι, ελευθερία, χορό, ήθη και έθιμα της Κρήτης και μια ατμόσφαιρα που Θα θυμίσει σε πολλούς κάτι από τα ξέφρενα νιάτα τους.