Οι Άγριες Μέλισσες πέταξαν μακριά μετά από τρία χρόνια. Έρωτες, πάθη, χωρισμοί και σίγουρα πολύ αίμα είδαμε τα τρία τελευταία χρόνια που προβλήθηκε η σειρά του ΑΝΤ1. Και σίγουρα, ο κάθε χαρακτήρας της δραματικής σειράς θα ήταν τελείως διαφορετικός αν τον ρόλο τον υποδυόταν κάποιος άλλος ηθοποιός.

Αυτό το στοιχείο είναι που έκανε ακόμα πιο αξιοθαύμαστη τη σειρά. Ηθοποιοί που ήταν περισσότερο γνωστοί από τις θεατρικές τους δουλειές, μπήκαν σε καθημερινή βάση στο σπίτι μας και πραγματικά ήταν άξιο αναφοράς πόσο πολύ ταίριαζαν με τον ήρωα που υποδύθηκαν.

Ποια όμως είναι τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και πού θα δούμε ποιούς;

MEGA

H τηλεόραση αγαπάει τη λογοτεχνία και δικαίωs αφού οι σειρέs που βασίστηκαν σε βιβλία, τόσο τη φετινή σεζόν οσο και στο παρελθόν, έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το MEGA έχει τη δική του πρόταση και αφορά στο μυθιστόρημα «Μαύρο ρόδο» τηs Ελένηs Καπλάνη που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 κι έκανε αίσθηση στο κοινό.

Τα δικαιώματα του βιβλίου και την εκτέλεση παραγωγήs έχει η JK Productions. Η διασκευή του σεναρίου Θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κρητικού και τηs σκηνοθεσίαs του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Η σειρά αναμένεται να προβάλλεται τρειs φορέs την εβδομάδα στη ζώνη υψηλήs τηλεθέασηs και τα ονόματα που θα συμμετέχουν είναι ηχηρά, με τον καθένα ηθοποιό να έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, και έχουν όλοι κάτι κοινό. Λεωνίδας Κακούρης και Κατερίνα Διδασκάλου μαζί και πάλι. Το πρώην ζεύγος Σεβαστού δεν θα μας αφήσει να το… ξεχάσουμε εύκολα ενώ στην ίδια σειρά παρακολουθούμε και την Θοφανία Παπαθωμά ενώ ακόμα ένα όνομα που θα ενταχθεί στο «Μαύρο ρόδο» είναι αυτό τηs Ελένηs Καρακάση, τηs περιβόητηs Ρίζωs αλλά και του Μιχαήλ Ταμπακάκη που έχει κερδίσει τιs εντυπώσειs στιs σειρέs «Ερωταs μετά», «42°C», «Αγάπη παράνομη» και φυσικά στις «Αγριεs μέλισσεs» ως Ακύλας σε μικρή ηλικία.

ALPHA

Ο Παράδεισος είναι η καθημερινή δραματική σειρά εποχής που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον ALPHA, στην prime time ζώνη.

Οι  ιθύνοντες του ΑLΡΗΑ ετοιμάζουν με μεγάλη προσοχή το πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023 επενδύοντας, ακόμη μία χρονιά, στη μυθοπλασία. Ανάμεσα, λοιπόν, στα σίριαλ που θα κάνουν πρεμιέρα σε λίγους μήνες είναι και η δραματική σειρά εποχής «Παράδεισος», η οποία βασίζεται στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία της RΑΙ «Il paradiso delle signore» και Θα προβάλλεται καθημερινά στην prime time ζώνη του σταθμού. Εκεί θα δούμε τους Χρήστο Πλαΐνη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, αλλά και τον «Τάκαρο» της Δρόσως, Αργυρή Πανταζάρα.

Και βέβαια μην ξεχνάμε τη σειρά «Αυτή η Νύχτα μένει» στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι δύο «κακοί» από τις Άγριες Μέλισσες. Ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Όμως ακόμα ένας «κακός» θα βρεθεί σε σίριαλ του Alpha αλλά αυτή τη φορά ως… καλός! Ο λόγος για τον Γιώργο Γεροντιδάκη που θα τον δούμε στον Σασμό σε ρόλο αστυνομικού!

ΕΡΤ

Πολλές προτάσεις φαίνεται ότι είχε ο Λεωνίδας Κακούρης γι αυτό και τον πετυχαίνουμε και πάλι μπροστά μας στο «Μία νύχτα του Αυγούστου» ενώ Δανάη Μιχαλάκη και Γιάννης Κουκουράκης θα είναι και πάλι μαζί. Τέλος, ο Νίκος Ψάρρας θα μας συντροφεύσει από το Βραχιόλι της Φωτιάς.