Δεν την γνωρίσαμε από τις Άγριες Μέλισσες ούτε ακούσαμε εκεί για πρώτη φορά την καταπληκτική φωνή της! Ωστόσο πρόκειται για μία σειρά σταθμό τόσο στην ελληνική μυθοπλασία όσο και γενικά στην ελληνική τηλεόραση οπότε είναι επόμενο να την συνδέουμε μαζί της!

Ο λόγος για την φοβερή Ρίζω που μας μαζί με τον ενοματάρχη, Γιώργο Σουξέ, κατάφεραν να γίνουν το ζευγάρι της χαράς! Η Ελένη Καρακάση όμως έλαμψε δια της… απουσίας της στο τελευταίο επεισόδιο και μάθαμε το γιατί!

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Μπαρτσώκα όπου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει παιδί, αλλά και για το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο. «Εκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος με πολύ όμορφο συναίσθημα, γιατί έκλεισε με επιτυχία και πολύ όμορφες αναμνήσεις. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ όταν βλέπαμε το τέλος», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε: «Δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω ένα χειρουργείο, δεν έπαιρνε άλλη αναβολή. Με την παραγωγή αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο το σενάριο και έτσι έγινε. Το χειρουργείο πήγε πάρα πολύ καλά, για εμένα ήταν μια περίοδος δύσκολη».

 Άγριες Μέλισσες: Έτοιμη για υιοθεσία

«Ο άντρας μου με στήριξε πάρα πολύ και ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το ζητάς. Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από την γνωριμία μου με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό μας με άλλους τρόπους. Σκεφτόμαστε την υιοθεσία, είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει αλλά πάντα κάτι μπαίνει ενδιάμεσα» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.