Μαύρο Ρόδο: Η νέα σειρά του MEGA έχει άρωμα από «Άγριες Μέλισσες». Η τηλεόραση αγαπάει τη λογοτεχνία και δικαίως αφού οι σειρέs που βασίστηκαν σε βιβλία, τόσο τη φετινή σεζόν όσο και στο παρελθόν έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το MEGA έχει τη δική του πρόταση και αφορά στο μυθιστόρημα «Μαύρο ρόδο» τηs Ελένηs Καπλάνη που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2003 κι έκανε αίσθηση στο κοινό. Τα δικαιώματα του βιβλίου και την εκτέλεση παραγωγήs έχει η JΚ Productions. Η διασκευή του σεναρίου Θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κρητικού και της σκηνοθεσίας του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Η σειρά αναμένεται να προβάλλεται τρεις φορές ταν εβδομάδα στη ζώνη υψηλήs τηλεθέασηs. Οσο για τα ονόματα που θα συμμετέχουν στη νέα αυτή παραγωγή; Είναι ηχηρά, με τον καθένα ηθοποιό να έχει διαγράψει τη  δική του πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, και έχουν όλοι κάτι κοινό.

Μαύρο Ρόδο: Ποιοι πρωταγωνιστούν στις «Αγριες μέλισσεs».

 

Το πρώτο μεγάλο όνομα που έχει «κλειδώσει» είναι αυτό του Οδυσσέα Παπασπυλιόπουλου, τον οποίο αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε στον ρόλο Πέτρου Ορφανίδη. Στην ίδια σειρά παρακολουθούμε και τη Μαρία Καλλιμάνη να υποδύεται τη δασκάλα του Διαφανίου, Αιμιλία, η οποία επίσης Θα βρίσκεται στην ίδια παραγωγή. Το τρίτο όνομα που Θα ενταχθεί στο «Μαύρο ρόδο» είναι αυτό τηs Ελένηs Καρακάση, τηs περιβόητηs Ρίζωs αλλά και του Μιχαήλ Ταμπακάκη που έχει κερδίσει τις εντυπώσειs στις σειρέs «Ερωταs μετά», «42°C», «Αγάπη παράνομη» και φυσικά στις «Άγριες μέλισσες». Τη μεγάλη έκπληξη αποτελεί η Κατερίνα Διδασκάλου, γνωστή και από τον ρόλο της ως Μυρσίνη. Αυτή τη φορά όμως θα υποδύεται μία καλόγρια.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται μία καλόγρια, η αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της. Εκεί, καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τρία κανάλια. Συγκεκριμένα, για το MEGA, τον ALPHA και τον ΣΚΑΪ, με το πρώτο τελικά να την «κλειδώνει» για το νέο πρόγραμμά του.