Οι Άγριες Μέλισσες μπορεί να πέταξαν για τελευταία φορά την περασμένη Πέμπτη, αλλά όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για καιρό ακόμα!

Μία από τις ευτυχείς αιτίες ο γάμος του «κακού» Μελέτη, κατά κόσμο Γιώργο Γεροντιδάκη!

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star.gr, ο Γιώργος Γεροντιδάκης παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του, Άσπα Κωνσταντοπούλου την άνοιξη που μας πέρασε.
Ο ηθοποιός και η όμορφη Άσπα, η οποία εργαζόταν ως make up artist στη δραματική σειρά, ήρθαν πιο κοντά ανάμεσα στα πολύωρα γυρίσματα και έτσι αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους με τον γάμο τους

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύντροφός του είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις «μεταμορφώσεις» των ηρώων της σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».
Ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, παρ’ όλα αυτά, έχει δηλώσει πως δεν είναι μόνος.

«Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση.

Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά», είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! .

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του αφού εκτός από την προσωπική του ευτυχία, ο ρόλος του σκληροτράχηλου «Μελέτη» στη σειρά Άγριες Μέλισσες, «απογείωσε» την καριέρα του.