Μπορεί να ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα τηs αγαπημένηs σειράs, και το Διαφάνι να έσβησε τα φώτά του, πολλοί όμωs από τους πρωταγωνιστέs της σειράς Άγριες Μέλισσες είναι μαζί στο Θεατρικό σανίδι, ενώ τους περισσότερουs Θα έχετε την ευκαιρία να τους δείτε στις περιοδείεs που κάνουν ανά την Ελλάδα με τις παραστάσειs στιs οποίεs συμμετέχουν.

Ο Λάμπρος και η Ελένη Θα είναι μαζί αυτό το καλοκαίρι. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλους Θα κάνουν περιοδεία με την παράσταση «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, στην οποία συμπρωταγωνιστούν μαζί μετον Γιώργο Κωνσταντίνου. Μαζί τους μάλιστα στην παράσταση, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Λύρας, είναι και ο Νίκος Λεκάκης.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης συνεχίζει να είναι μαζί με τον Αναστάση Ροϊλό στη «Μήδεια» του Ευριπίδη, η οποία επίσης περιοδεύει στα ανοιχτά θέατρα της Απικής και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στο ρόλο της Μήδειας είναι η Αθηνά Μαξίμου, ενώ στο Χορό συμμετέχει και ο γνωστός Θανάσάκης της σειράς, Βασίλης Μπούτσικος.

►► Ο Γιάννης Κουκουράκης φέτος το καλοκαίρι συνυπάρχει Θεατρικά με την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία άφησε το στίγμα της στη σειρά ως Ανέτ. Με «όχημα» τον «Γυάλινο κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς θα ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα μαζί με τη Λένα Παπαληγούρα και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή. Ο ηθοποιός, μάλιστα, ανακοίνωσε τη συνεργασία τους ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την παράσταση στη σελίδα του στο Instagram και γράφοντας: «Με τη μεγάλη κυρία Κάτια Δανδουλάκη. Μόνο τιμή και απερίγραπτη χαρά για αυτή τη συνάντηση!».

Η Ασημίνα και η Δρόσω θα ξανασυναντήσουντον Βόσκαρη στην παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Η “Ελλη Τρίγγου, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δανάη Μιχαλάκη θα περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα με τη συγκεκριμένη παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί επίσης ο σύζυγος της Δανάης Μιχαλάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου, ενώ κορυφαίος του Χορού είναι ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ο Λεωνίδας Κακούρης πρωταγωνιστεί στην ανατρεπτική κωμωδία του Τζόρντι Γκαλθεράν «Η μεγάλη πλεκτάνη», που Θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Επί σκηνής συμπράττει με τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Χάρη Γρηγορόπουλο και το γιατρό του «Σασμού» Θανάση Πατριαρχέα.