Ο Alpha ετοιμάζεται να βάλει στην καθημερινότητα μας μία νέα σειρά που στηρίζεται όμως σε κάτι που ήδη γνωρίζουμε. Οι Αμφιβολίες λοιπόν έρχονται για να αντικαταστήσουν τις Οικογενειακές Ιστορίες που χρόνια τώρα, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό χρονικό διάστημα που είχαν διακοπεί, κράταγαν συντροφιά στους τηλεθεατές με τα τόσο… κακογραμμένα σενάρια τους.

Και παρόλο που το κανάλι είχε δώσει το πράσινο φως για να συνεχιστούν οι ιστορίες, τελικά επικράτησε η λογική και έγινε η ανατροπή με τις Αμφιβολίες. Για την ακρίβεια, η σειρά δεν αναμένεται να προβληθεί τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν κάτι που ανακοινώθηκε μόλις πριν μερικές μέρες στους υπεύθυνους. Αν και η απόφαση είχε παρθεί και οι συντελεστές αναμενόταν να ξεκινήσουν γυρίσματα από την περασμένη Δευτέρα (11/7), τελικά όλα ανατράπηκαν.

Πρόκειται για μία τηλεοπτική σειρά με κύριο θέμα των επεισοδίων του σταθμού ALPHA, κάποιον που έχει προχωρήσει στην τέλεση μίας αξιόποινης πράξης αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Αυτό που θέλει να δείξει το σενάριο είναι ο περίγυρος του δράστη και πώς μπορεί να έφτασε, αν έφτασε, σε αυτό το σημείο. Στο επεισόδιο θα υπάρχουν δικηγόροι, αστυνομικοί και δικαστές και στο τέλος του επεισοδίου θα μαθαίνουμε την ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Πρόκειται δηλαδή για μία σειρά που φαίνεται να μοιάζει με τις Οικογενειεκές ιστορίες αλλά με μόνη διαφορά το περιεχόμενο καθώς εν προκειμένω το θέμα θα έχει να κάνει με εγκλήματα που ζητούν τη λύση τους κι όχι με κοινωνικά θέματα.