Μπορεί τα ζευγάρια που αγαπήσαμε να μας αποχαιρετούν όμως η Μουρμούρα δεν τελειώνει, καθώς ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό για 10η συνεχή σεζόν.
Νέες περιπέτειες στην Μουρμούρα! Αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στον ALPHA. «Η σεναριακή πρόταση είναι να έρθει η πέτρα του σκανδάλου και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άντρας και εγώ δεν Θα είμαι καθόλου ήρεμος, γιατί θα πέσω στα κόκκινα», τόνισε ο ηθοποιός.

‘Οπως εξήγησε, δεν γνωρίζει ακόμα πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με την Καίτη μετά από αυτή την τροπή: «Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία, γιατί η ρήξη του κυρ Ηλία με την Καίτη θα πάει για 15 επεισόδια. Οπότε, δεν ξέρω πώς Θα ολοκληρωθεί». Σχολιάζοντας δε το γεγονός ότι φέτος Θα δούμε τον δέκατο κύκλο της σειράς, ανέφερε: «Ανέλπιστο, αλλά εφικτό. Από την αρχή το είχα πει, όταν πρωτοπήρα το υλικό στα χέρια μου, ότι μπορεί να πάμε και 10 χρόνια. Είχα αναγνωρίσει ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει. «Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία γιατί η ρήξη θα πάει για 15 επεισόδια και δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί».

Ο ηθοποιός μίλησε πριν μερικές μέρες στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και για την επικαιρότητα.

«Ως πολίτης δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν περνάω καθόλου αλά. Πιστεύω ότι οι πολιτικές δεν έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα πίσω από όσα βλέπουμε εμείς.

Οι υπερεξουσίες δεν θέλουν ικανούς πολιτικούς, αλλά υπαλλήλους. Το όραμα του πολιτικού δεν μπορεί να ανθίσει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και πανευρωπαϊκά. Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει. Όλα είναι στηριγμένα στο χρήμα, ο άνθρωπος δεν υπάρχει».
Τέλος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε και στην περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα με το έργο «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, αλλά και στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος παίζει και σκηνοθετεί την παράσταση.