Η σειρά- ρεκόρ του ALPHA, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα είναι εδώ για δέκατη σεζόν και φροντίζει με τις μοναδικές ατάκες και τις απίθανες ιστορίες να μας κρατά συντροφιά και τον ερχόμενο χειμώνα. Πρόκειται για την μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης και κάθε φορά που το παρακολουθούμε καταλαβαίνουμε και το γιατί!

Στο επεισόδιο 65 θα δούμε τον Άγγελο και την Βέλη να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν μ’ ένα μωρό μέσα στο σπίτι. Οι συμπεθέρες όμως φαίνεται να έχουν αντίθετη άποψη και να κάνουν ό,τι μπορούν για να μην τους αφήνουν σε ησυχία που τόσο έχουν ανάγκη!

Και μπορεί το καλοκαίρι να έφυγε και να μπήκε το φθινόπωρο όμως το λαμόγιο, ο ξάδελφος Βαγγέλης Στρατέλης, δε λέει να φύγει από το σπίτι της Βούλας και του Μηνά. Ο ίδιος εξακολουθεί να είναι… μπαστακωμένος και οι δυο τους, δεν ξέρουν πώς να τον ξεφορτωθούν…

Η απρόσμενη συνάντηση του Ηλία με τον νέο ενοικιαστή , του επιβεβαιώνει ότι η Καίτη για άλλη μια φορά έκανε του κεφαλιού της. Μόνο που εδώ τα πράγματα είναι πιο σοβαρά… Ο Χάρης ετοιμάζει μια έκπληξη στην Σοφία. Αλλά όταν μαθαίνει ο Μπάμπης τι έκπληξη είναι αυτή, όλα καταρρέουν… Συμπεθέρες (Γιάννα Ζιάννη, Ευαγγελία Μουμούρη), ενοικιαστής Καίτης (Σταύρος Μαρκαλάς), Βαγγέλης (Κώστας Μπάρας), Χάρης (Άγγελος Ανδριόπουλος).

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα μαζί για 10η σεζόν!

 

Όλες οι ειδήσεις

Στοργή: Πρόλαβε την μάνα της πριν αυτοκτονήσει – Άγρια κακοποίηση της Ειρήνης απο τον Γιάννη

Έλλη Στάη: Τέλος οι φήμες – Θα είναι στο J2US – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας φλερτάρει την Αλεξάνδρα – Επιδημία τύφου χτυπάει την οικογένεια Δεμερτζή