Ο Άγγελος προσπαθεί στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα να εκβιάσει συναισθηματικά την Βέλη ώστε να τα ξαναβρούν. Από την άλλη, ο Μηνάς και η Βούλα ανακαλύπτουν το μυστικό της χήνας τους, ενώ η Ξένια και ο Μπάμπης είναι σοκαρισμένοι, από την εγκυμοσύνη της Σοφίας.
Ο Άγγελος βάζει μεγάλα μέσα και κάνει τη Βέλη να νομίζει πως θα φύγει από το σπίτι. Ο λόγος είναι πως θέλει να την εκβιάσει συναισθηματικά ώστε στο τέλος να τα ξαναβρούν. Από την άλλη, ύστερα από μία… συγκατοίκηση τεσσάρων χρόνων μαζί της ο Μηνάς και η Βούλα ανακαλύπτούν ένα μεγάλο μυστικό που τους έκρυβε η χήνα τους. Στον Πύργο τώρα, η Καίτη, κρυφά από τον Ηλία, έχει υποσχεθεί στη Μένη να της νοικιάσει το πάνω διαμερισμα για να ζήσει με τον Κανάτη τώρα που Θα παντρευτούν.

‘Ομως, όταν το μαθαίνει ο Ηλίας, κάνει τα πάντα για να εμποδίσει την άφιξη των νέων γειτόνων του. Παράλληλα η Σοφία είναι έγκυος και οι γονείς της είναι σοκαρισμένοι. 0 Μπάμπης και η Ξένια δεν μπορούν με τίποτα να το πιστέψουν και σύντομα η οικογένεια έρχεται σε σύγκρουση. Τις επόμενες μέρες, η Νανά φτάνει απροειδοποίητα στο σπίτι και η Βέλη προσπαθεί να της κρύψει ότ είναι σε διάσταση με τον ‘Αγγελο. Από την άλλη, ο Μηνάς, αφού ανακάλυψε πως η χήνα τοι είναι αρσενική, προσπαθεί να της μάθει ένα καινούργιο όνομα. Η Βούλα, όμως, το βλέπει πιο χαλαρά. Απλώς έχουν ένα αρσενικό κατοικίδιο με γυναικείο όνομα. Εν τω μεταξύ, η Καίτη προτείνει στον Ηλία να πάνε για μπάνιο στη Θάλασσα με τη μικρή. Ο άντρας, ωστόσο, αρχίζει να προβάλλει κάποιες μυστηριώδεις αντιστάσεις, και η αγαπημένη του προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει και δεν θέλει με τίποτα να πάνε γι’ αυτό το μπάνιο. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Σοφία δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι Θα κάνει με το μωρό και η Ξένια με τον Μπάμπη είναι μέσα στην αγωνία. Σύντομα, όμως, η κόρη τους τούς ανακοινώνει την απόφασή της στη χιουμοριστική σειρά του ALPHA.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου