Ο Αγγελος αρχίζει να κάνει περισσότερη παρέα με την Ελέσα, όταν ξαφνικά επιστρέφει η Βέλη στη σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα! Παράλληλα, ο Ντανάκουλας, που έχει παραχωρήσει το γραφείο ερευνών στον Μηνά, αποφασίζει πως θέλει κουμπάρους στον γάμο του τη Βούλα και τον Μηνά. Και, αντί να τους ρωτήσει, τους το ανακοινώνει, γεγονός που βρίσκει εντελώς αντίθετο τον Μηνά!

Στον Πύργο τώρα, η Καίτη αρχίζει να κάνει όνειρα για τον επικείμενο γάμο της Μένης με τον Κανάτη. 0 Ηλίας, ωστόσο, μόλις συνειδητοποιεί πόσο Θα τους κοστίσει αυτός ο γάμος, προσπαθεί να μεταπείσει τη Μένη ώστε να ξανασκεφτεί το «ναι» που είπε στον Κανάτη. Οι προσπάθειες του άντρα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, ειδικά όταν η κοπέλα αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις γενικότερα…

Την ίδια ώρα, ο Μπάμπης πηγαίνει να μιλήσει στη Λίλα, τη μάνα του Χάρη, για να βάλει τα πράγματα στη Θέση τους. Μόνο που, αντί να ξεκαθαριστούν, μπερδεύονται περισσότερο. Οι μέρες περνούν και ο Άγγελος με τη Βέλη είναι πλέον σε διάσταση. Τότε ο Κανάτης, που βρίσκεται στη μέση, προσπαθεί ανεπιτυχώς να τους τα φτιάξει. Εν τω μεταξύ, η Βούλα, θέλοντας να γλιτώσει ένα τραπέζωμα που έχει τάξει, προσπαθεί να κάνει τον απρόθυμο Μηνά συνεργό της. Ταυτόχρονα, μαθαίνοντας ότι η Μένη πρόκειται να παντρευτεί άλλον, καταφθάνει ο Κώστας, ο ξάδελφος του Ηλία, αποφασισμένος να τη διεκδικήσει!

Στη Οεσσαλονίκη τώρα, ο Μπάμπης και η Ξένια επιστρέφουν από το Παρίσι πολύ ερωτευμένοι, ενώ ταυτόχρονα τη Σοφία φαίνεται να την απασχολεί κάτι, που δεν το λέει στους γονείς της.

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου