Η μακροβιότερη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» επιστρέφει για δέκατη χρονιά και αυτόν τον Σεπτέμβριο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Τα τέσσερα αγαπημένα ζευγάρια υποσχόνται απίστευτο γέλιο ενώ νέοι ρόλοι αναμένεται να μπλεχτούν μέσα στα πόδια τους προκαλώντάς τους… μουρμούρα!Ας δούμε τι θα γίνει με τον Μηνά και τη Βούλα αλλά και τον Ηλία με την Καίτη!

Μηνάς-Βούλα

Ο Μηνάς και η Βούλα Θα περάσουν δύσκολες στιγμές μιας και ο ξάδελφος του Μηνά από τη Μυτιλήνη και νονός της κόρης τους, ο Βαγγέλης, δεν φεύγει από το σπίτι τους! Οι συνεχείς προσπάθειες που κάνει το ζευγάρι για να τον διώξει πέφτουν στο κενό. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης τούς μπλέκει διαρκώς σε μπελάδες και ο Μηνάς με τη Βούλα πρέπει να βρίσκουν τρόπους να τον ξελασπώνουν. ‘Ετσι, όλη αυτή η κατάσταση έχει κουράσει ιδιαίτερα το ζευγάρι. Κάποια στιγμή, ο Μηνάς αποφασίζει να τον βοηθήσει, αλλά αυτό Θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα τόσο στη δική του τη ζωή όσο και στης Βούλας. Από την άλλη, η τελευταία είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Η φήμη της ως σεναριογράφος εκτοξεύεται και σύντομα Θα αρχίσει τα ταξίδια στο εξωτερικό. ‘Οπως είναι φυσικό, το γεγονός αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Μηνά, ο οποίος αρχίζει την γκρίνια αλλά και τη… μουρμούρα!

Ηλίας-Καίτη

Στον Πύργο, ο κυρ Ηλίας και η κυρα-Καίτη περνούν ακόμη μία κρίση στον γάμο τους. Αυτή τη φορά, αιτία είναι ο νέος ενοικιαστής, ο οποίος Θα αρχίσει να φλερτάρει τη γυναίκα. Παρόλο που εκείνη το αρνείται, ο Ηλίας συνειδητοποιεί ότι η παρουσία του ενοικιαστή στην καθημερινότητά τους αλλάζει την αγαπημένη του. Έτσι, ο άντρας παίρνει μια μοιραία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους.

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ποιος σκοτώνει τον Δημοσθένη;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Αυτός είναι ο νέος καφετζής που εισβάλλει στη σειρά

Άρης: Η σέξι σύζυγος του Αντρέ Γκρέι θα σε κάνει να τα χάσεις!