Πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στη β’ σεζόν της σειράς Σασμός του ALPHA. Η εξαιρετικά επιτυχημένη προηγούμενη σεζόν άφησε… υπόλοιπα και τα όσα θα δούμε, δεν θα τα περιμένει κανείς!
Κανένας ηθοποιός δεν πρόκειται να φύγει ενώ θα υπάρξουν σίγουρα νέες αφίξεις! Ο Στέλιος Μάινας στο ρόλο του Παύλου Βρουλάκη, η Γιώτα Φέστα ως πρώην σύζυγός του αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης από τις Άγριες Μέλισσες που θα υποδυθεί έναν αστυνομικό, είναι μόνο μερικούς από τους πρωταγωνιστές που θα προστεθούν στο καστ και θα παίξουν βασικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας που διαδραματίζεται σε ορεινά χωριά της Κρήτης.

Επιπλέον επανέρχεται ο Στεφανής που περισσότερο τον έχουμε δει από τότε που πέθανε παρά τότε που ήταν ζωντανός. Στα νέα επεισόδια της σειράς ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει στον ρόλο που… μισήσαμε, γιατί έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν και τώρα ήρθε η ώρα να τους μάθουμε! Θα πληροφορηθούμε λοιπόν περισσότερα για το μίσος των Σταματάκηδων με τους Βρουλάκηδες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες πτυχές της σχέσης του Στεφανή μετον Μαθιό, πριν εκείνος τραβήξει το όπλο και τον σκοτώσει εν ψυχρώ.

Από την άλλη Μανόλης και Άσπα παλεύουν με τις τύψεις τους. Ο δεύτερος δεν αντέχει στη σκέψη ότι αν είχε πει την αλήθεια γιατο φόνο του Στεφανή ίσως και να μην είχε δολοφονηΘεί ο Πέτρος αλλά ούτε και ο Άγγελος. Η Άσπα, από την άλλη, είναι σίγουρη πως πίσω από τη δολοφονία του αγαπημένου της βρίσκεται ο Κώστας και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει. Το έργο του Αντώνη Φραγκιαδάκη Θα είναι πολύ δύσκολο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή του ο Παύλος Βρουλάκης. Δίπλα του όμως θα βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος αστυνομικός (Γιώργος Γεροντιδάκης), που Θα καταφέρει να βρει στοιχεία, τα οποία Θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πότε όμως ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς; Οι τηλεθεατές θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή αφού η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου και θα αξίζει τον κόπο!

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο!