Η Καίτη αποφασίζει να γίνει ινφλουένσερ στη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα αλλά κρύβει μία σημαντική λεπτομέρεια από τον Ηλία. Από την άλλη ο Μηνάς γίνεται μάρτυρας κατηγορίας σε δίκη ενώ την ίδια στιγμή η Ξένια θέλει να αναθερμάνει τον έρωτά της με τον Μπάμπη. Παράλληλα η Μένη καταφτάνει στην Αθήνα στη σειρά του ALPHA.

Ο Κανάτης παθαίνει δηλητηρίαση και ο Άγγελος αναγκάζεται να τον φροντίσει μμέχρι να αναρρώσει. Όμως αυτό δεν ειναι καθόλου εύκολο. Από την άλλη η Καίτη αποφασίζει να γίνει ινφλουενσερ και να διαφημίζει τοπικά προϊόντα μέσα από τις αναρτήσεις που θα κάνει στο Διαδίκτυο. Όμως πρέπει να κρύψει από τον Ηλία οτι όλο αυτό καταλήγει σε μαύρο χρήμα! Στο χωριό τώρα, ο Μηνάς είναι μάρτυρας κατηγορίας σε δίκη. Το γεγονός αυτο τρομοκρατεί ιδιαίτερα τη Βούλα, καθώς σκέφτεται πως Θα τους εκδικηθούν αυτοί που καταδικάστηκαν. Εν τω μεταξύ, η Ξένια, με αφορμή τον έρωτα της Σοφίας και του Χάρη, θέλει να αναθερμάνει τον έρωτά της με τον Μπάμπη.’Ετσι, σκέφτεται να πάνε ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι.

Οι μέρες περνούν και η Μένη έρχεται στην Αθήνα για να βοηθήσει τον Άγγελο και τον Κανάτη, αλλά φαίνεται να ετοιμάζει κάτι… Από την άλλη, η Καίτη συνεχίζει την καριέρα της ως ινφλουένσερ, όμως ο Ηλίας μαθαίνει τα πάντα για το μαύρο χρήμα που μπαίνει στο σπίτι τους αποφασίζει να κάνει κατι γι αυτο. Παράλληλα, η Βούλα γυρίζει ενθουσιασμένη από ένα φιλανθρωπικό γκαλά, αλλά του Μηνά κάτι του μυρίζει στον αέρα… Την ίδια στιγμή Ξένια βγαίνει για φαγητό με τη μητέρα του Χάρη, αλλά η συνάντηση δεν πηγαίνει και τόσο καλά!

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Δειτε το trailer του νέου επεισοδίου