Η σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα έχει μπει αισίως στην 11η σεζόν της και ο Ηλίας που παραμένει στην κωμική σειρά του Alpha αναμένεται να αλλάξει ένα ακόμα ταίρι.

Για τον έναν ή τον άλλο λόγο ο Ηλίας αναγκάζεται για δεύτερη φορά να αλλάξει ταίρι καθώς μετά την αποχώρηση της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) κατέληξε με την Καίτη (Κλέλια Ρένεση). Και η τελευταία ωστόσο έχει πει «αντίο» μετά από χρόνια.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλάει για τον ρόλο του Ηλία στο MyTv και τη Σοφία Τσίρκα, σχετικά με τις νέες ερωτικές περιπέτειες.

Όπως θα δούμε στα επεισόδια που έρχονται, αρχίζει και ερωτεύεται την Τούλα, όμως αυτή δεν τον βλέπει ερωτικά. Του λέει πως ποτέ δεν θα είναι μαζί γιατί δεν τον βλέπει σαν άντρα.

Ο Ηλίας δεν το καταλαβαίνει και αρχίζει να αναπτύσσει αισθήματα ενώ νομίζει ότι η βλέπει ως φίλη. Όσο προχωρούν τα επεισόδια, τόσο θα αρχίσει να καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται, αφού και η κοπέλα έχει έναν άλλο δεσμό, με τον ίδιο να προσπαθεί να την αποσπάσει από αυτόν.

Η καλοσύνη της και η ομορφιά της είναι αυτά που τον έχουν κερδίσει και το γεγονός ότι είναι παιδικοί φίλοι τους κάνει να έχουν ήδη ένα δέσιμο.

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Άγριος καβγάς παρουσιαστή με Υπουργό – Αυτοί ήταν

Έρωτας φυγάς: Το μυστικό της Ουρανίας αλλάζει όσα ξέραμε στη σειρά

Καιρός: Χαμός με νέο έκτακτο δελτίο – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια!