Οι θαυμαστές της σειράς του ALPHA, Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, πρέπει να είναι έτοιμοι για μεγάλες ανατροπές μίας και τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς που μας κάνει συντροφιά τα τελευταία 10 χρόνια, αποχωρούν από το καστ.

Και μπορεί η πολύ αγαπημένη σειρά να έχει πάρει έγκριση για την επόμενη χρονιά, όμως όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, θα αποχωρήσουν στο φινάλε της φετινής σεζόν.

Πρόκειται για τους Ελένη Κοκκίδου, Σπύρο Χατζηαγγελάκη και Μαρία Χάνου οι οποίοι αναμένεται να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στην πολυαγαπημένη σειρά που πήρε φως για την 11η χρονιά της.

«Η Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα από τη Μουρμούρα, δεν θα συνεχίσει στο καστ της σειράς την επόμενη σεζόν. Η σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου, όμως, αποχωρεί.

Ο Αντώνης Αντωνίου, που υποδύεται τον Μηνά, συνεχίζει κανονικά και όπως είναι φυσικό, ψάχνουν τη νέα παρτενέρ που θα υποδυθεί τη σύζυγό του. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παραγωγή και το κανάλι, η ηθοποιός το κάνει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και γιατί δεν είχε χρόνο για την 11η σεζόν της Μουρμούρας», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Μίχας.

Την αποχώρησή της από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είχε αφήσει να εννοηθεί στις τελευταίες της συνεντεύξεις η Ελένη Κοκκίδου.

«Έχουμε δύο ακόμη αποχώρησεις από τη Μουρμούρα. Δεν συνεχίζουν ούτε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ούτε η Μαρία Χάνου. Ολοκληρώνουν και αυτοί την παρουσία τους στο τέλος της φετινής σεζόν, τον Ιούνιο», συμπλήρωσε ο Αλέξης Μίχας.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα