‘Υστερα από τρεις σεζόν επιτυχίας, οι «Άγριες Μέλισσες», που άλλαξαν για πάντα τον χάρτη της εγχώριας μυθοπλασίας, θα μας… τσιμπήσουν για μια τελευταία φορά το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου (ΑΝΤ1 22.30). Λίγο πριν από την αυλαία σάς αποκαλύπτουμε πώς θα αποχαιρετήσουμε τα ζευγάρια που τόσο λατρέψαμε, αλλά και μισήσαμε μαζί… Πόνος, αίμα, δάκρυα, αλλά και χαρά, γέννηση, γάμος και ευτυχία έρχονται στο Διαφάνι!

Λάμπρος-Ελένη

Φυλακές, εξορίες, εγκλήματα. Πάλεψαν, τους αδίκησαν, αλλά την πιο κρίσιμη στιγμή άντεξαν και στήριξαν ο ένας τον άλλο. Ο Λάμπρος και η Ελένη ατενίζουν τώρα το μέλλον με αισιοδοξία κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους και σκέφτονται να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους, ώστε, ελεύθεροι πια από κάθε κακό, να τιμήσουν τους προγόνους τους.

Δούκας-Μυρσίνη

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον και ο Δούκας καλείται να πληρώσει για όσα άσχημα έκανε. Φτάνοντας στο ταμείο, το τίμημα θα είναι πολύ μεγάλο… Ο άλλοτε σκληρός άντρας του Διαφανίου βρίσκει τραγικό θάνατο, από τα χέρια του μεγάλου του εχθρού, του Ακύλα. Νωρίτερα όμως έχει καταφέρει να εξιλεωθεί απέναντι στην Ελένη Σταμίρη, βοηθώντας τη να φέρει στον κόσμο το μωρό της: το εγγόνι του αδελφού του, για τον θάνατο του οποίου ήταν εκείνος υπεύθυνος… Η Μυρσίνη από την πλευρά της, μην μπορώντας να διαχειριστεί τον χαμό του συζύγου της, την απόρριψη των παιδιών της και το βρόμικο παρελθόν του μεγάλου της γιου, του Σέργιου, κλείνεται σε έναν δικό της κόσμο της και πεθαίνει βασανιστικά.

Άγριες Μέλισσες: Μελέτης-Πηνελόπη

Η τελική αναμέτρηση θα είναι οδυνηρή. Η Πηνελόπη καταλαβαίνει πως έχασε τη μισή της ζωή με το να είναι ερωτευμένη με έναν δoλοφόνο, έναν αδίστακτο άνθρωπο… Τώρα η ίδια ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι. Ο Μελέτης ξέρει ότι δεν μπορούν να είναι ποτέ ξανά μαζί. Η αγάπη του όμως για εκείνη ήταν αληθινή. Στο τέλος θα εκδικηθεί τον θάνατο του θείου του, σκοτώνοντας τον Ακύλα, και έπειτα θα έρθει η σειρά του να πληρώσει, καθώς θα βρεθεί απέναντι από το εκτελεστικό απόσπασμα…

Ακύλας-Ζωή

Αδίστακτος μέχρι τέλους. Ο Ακύλας θέλει να πάρει την εκδίκησή του από όλους όσοι βρέθηκαν απέναντί του! Στριμωγμένος από παντού, είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα. Και θα το κάνει: θα ξεκάνει όσους βρεθούν στο διάβα του. Ενας από αυτούς θα είναι και ο Δούκας, που θα πεθάνει από τα χέρια του! Το τέλος του Μεγαρίτη όμως θα είναι εξίσου δραματικό! Μετά τον θάνατό του, η Ζωή θα πάρει επιτέλους την ανάσα ζωής που τόσο είχε ανάγκη και οι χωριανοί θα την αποδεχτούν κοντά τους.

Νικηφόρος-Ασημίνα

Ο έρωτάς τους πολεμήθηκε πολύ, τόσο από τις οικογένειες τους όσο και από τους ίδιους. Νεαρά παιδιά ακόμα, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν. Το πάθος τους κάποια στιγμή τούς τύφλωσε και θέλησαν να εκδικηθούν ο ένας τον άλλον. Και ως έναν βαθμό τα κατάφεραν. Όμως οι πληγές επουλώθηκαν και οι δυο τους ανακάλυψαν ότι μαζί είναι καλύτερα στη ζωή παρά χώρια. Και ο μικρός Σέργιος θέλει να έχει την οικογένειά του ενωμένη, οπότε στο τέλος όλοι κερδίζουν και το ξανασμίγει έστω και μόνο με παπά, χωρίς κουμπάρο!

Κωνσταντής-Δρόσω

Happy end για ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της σειράς, που προέκυψε ξαφνικά και μας έκλεβε την καρδιά. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω πάλεψαν με τα σκοτάδια τους, κατάφεραν όμως να διαχειριστούν και ο καθένας το δικό του αλλά και το σκοτάδι του άλλου. Στο τέλος λοιπόν να βγουν νικητές! Παρά τα δεκάδες σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους και το γεγονός ότι έπιασαν συναισθηματικό πάτο, κατόρθωσαν να βρουν τον δρόμο της καρδιάς τους.’Ετσι, ο γάμος τους έρχεται να προσθέσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας στο Διαφάνι. Οι σεναριογράφοι ήθελαν αρχικά μια πιο «ξεκάθαρη» κάθαρση και για τον Κωνσταντή, όμως αφουγκράστηκαν το κοινό και τελικά… τον άφησαν να ζήσει. ‘Ετσι, θα χαρεί και τη γέννηση του παιδιού του!

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το αποψινό trailer