Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν Νικηφόρος και Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες!
Ο Νικηφόρος μετά τη συζήτηση που είχε με τη Δρόσω σχετικά με τους σκοπούς που έχει για την Ασημίνα στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, εκείνος χωρίζει με την Ρένα προκειμένου να είναι ξανά με την πρώην γυναίκα του.

Η Ασημίνα από την άλλη δείχνει να είναι διστακτική καθώς ξέρει πως όσο κι αν επιθυμούν να είναι ξανά μαζί όλα αυτά που συνέβησαν στο παρελθόν είναι σχεδόν ακατόρθωτο να ξεπεραστούν. Παράλληλα, ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση τηs έκθεσηs του Ξανθού προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πάντα για το καθεστώs χρησιμοποιώνταs το ισχυρό όνομα τηs οικογένειάς του.

Ετσι ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να συναντήσει τον Θόδωρο Ξανθό και μαζί του πηγαίνει και η Ασημίνα. Εκεί το πρώην ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίεs που συλλέγουνν δεν είναι  ενθαρρυντικεs. Ωστόσο δεν το βάζουν κάτω και επιμένουν να ψάχνουν να βρουν την ακρη του νήματος και επιτελουs να φτάσουν στο σημειο που όλα θα βγουν στο φωs.

Όμως το ταξίδι αυτό, παρά την αγωνία και το άγχος που τους προκαλεί, την ίδια ώρα τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Μόνοι τους μακριά από το Διαφάνι και από τους δικούς τους ανθρώπους, είναι μία καλή ευκαιρία να μιλήσουν ξανά για το μέλλον και τη σχέση τους.

Άγριες Μέλισσες: Παντρεύονται και μένει έγκυος η Ασημίνα!

Η έλξη και ο πόθοs που νιώθουν, του παρασέρνει ξανά σε καυτέs στιγμέs πόθου κάνονταs ξεκάθαρο πως αυτοί οι δύο δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μοίρα που τους θέλει μαζί. Ομωs, συνεχίζουν να μην παίρνουν μια τελικά απόφαση! Το σίγουρο είναι πως αγαπιούνται βαθιά και για πάντα!

Ηταν στον πρώτο ακόμα κύκλο που η Ασημίνα μάθαινε σοκαρισμένη πω εξαιτίαs μιαs φλεγμονήsπου είχε τότε και η οποία είχε προχωρήσει αρκετά, υπήρχαν δυσκολίεs στο να κάνει παιδί!  Η κοπέλα εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένη εξαιτίαs αυτήs τηs αποκάλυψηs, ενώ ο κόσμοs τηs όλοs γύρισε τούμπα όταν έμάθε πως η αδελφή τηs περίμενε παιδί από τον άντρά της.

Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. Όμως όσο πλησιάζει το τέλος, Νικηφόρος και Ασημίνα θα είναι και πάλι μαζί ενώ θα παντρευτούν την ίδια μέρα με την Δρόσω και τον Κωνσταντή! Επιπλέον η Ασημίνα θα μείνει έγκυος από το Νικηφόρο αφού ο γιατρός τότε είχε πει ότι είναι δύσκολο και όχι ακατόρθωτο!