Τα πράγματα με τη Δρόσω κάι τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Το ζευγάρι περνά δύσκολες στιγμές και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν δράση, προκειμένου να ρίξουν γέφυρες μεταξύ τους.

Κάτι, βέβαια, που φαντάζει πολύ δύσκολο μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Η αλήθεια για τη δολοφονία του Γραμματικού στη σειρά του ΑΝΤ1 βγαίνει στο φως και μάλιστα διά στόματος του Μελέτη. Η Πηνελόπη καταρρακώνεται και παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

Η Ζωή, από την άλλη, προσπαθεί να ηρεμήσει την Κορίνα, που βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Νιώθει ότι όλος ο κόσμος της γκρεμίστηκε και αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Παράλληλα, ο Ζάχος παραδέχεται στον Θόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού, ενώ ο Ακύλας συνεχίζει να ετοιμάζει προσεκτικά το σχέδιο απόδρασής του. Μια αναπάντεχη επίσκεψη, όμως, που Θα έχει στη φυλακή, Θα τον βάλει σε νέες περιπέτειες. 0 Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να επιστρέψουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι. Το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει.

Δευτέρα 13 Ιουνίου

 

Η παρέμβαση του Ζάχου στις προσπάθειες του Νικηφόρου και του Πέτρου να μάθουν ποιος πήρε τον πυροκροτητή είναι καίρια, παρά τις αντιρρήσεις της Ασημίνας που ξεκαθαρίζει τη θέση της. Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μια δυσάρεστη απόφαση στη Δρόσω που καταρρακώνεται. Ο Λάμπρος με την παρότρυνση της Ελένης δέχεται, τελικά, να διδάξει στο σχολείο για τυφλά παιδιά. Ο Μελέτης πάει να πάρει πίσω την Κορίνα, ενώ ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να γλιτώσει απ’ τη δίκη.

Τρίτη 14 Ιουνίου

 

Η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση του Κωνσταντή και ανάμεσά τους ξεσπάει έντονος καυγάς. Η είδηση για την επίθεση στον Θανάση πέφτει σαν βόμβα και τους αναστατώνει όλους. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται κι όλοι ανησυχούν, ενώ ο εισαγγελέας δέχεται μια παράξενη επίσκεψη για μια ακόμα πιο παράξενη καταγγελία. Η απάτη του Δούκα, με τον ψεύτικο εκβιασμό, θα ξεσκεπαστεί με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ο Θανάσης, μετά τον πυροβολισμό του, μπαίνει στο χειρουργείο και παλεύει για τη ζωή του. Θα τα καταφέρει;

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου