Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προs το οριστικό φινάλε και όλες οι ιστορίεs θα αρχίσουν να κλείνουν μία-μία.  Μία από αυτέs της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1  είναι και του Δούκα Σεβαστού, του ισχυρού άντρα του κάμπου που στο τέλοs θα βρει τον θάνατο, αλλά αυτόs θα λειτουργήσει λυτρωτικά για εκείνον.

Από την αρχή που ξεκίνησε η σειρά και στο τέλοs τήs κάθε σεζόν το αγαπημένο θέμα των τηλεθεατών που την παρακολουθούν είναι πάντα το φινάλε της οικογένειαs Σεβαστού. Θα τιμωρηθεί ο Δούκαs; Θα μπει στη φυλακή η Μυρσίνη;

Ο Δούκαs Σεβαστόs, ο ξακουστόs άρχονταs του κάμπου, θα μπει τελικά φυλακή για τα εγκλήματά του και το τέλοs θα του το δώσει η ίδια η Αντιγόνη, η οποία θα παραδεχτεί πωs είχε ψευδομαρτυρήσει για χάρη του. Ολα θα αρχίσουν από τα στοιχεία που η Πηνελόπη καταφέρνει τελικά να συλλέξει και που αφορούν τη δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού αλλά και του Θέμελη και εκεί είναι που θα χρειαστεί τη βοήθεια της πρώην συντρόφου του πατέρα της.

Αλλωστε εκείνη της είχε δώσει την υπόσχεση πωs αν ποτέ τη χρειαστεί, αυτή τη φορά θα τη βοηθήσει να βρει την άκρη του νήματοs και επιτέλουs οι ένοχοι να τιμωρηθούν. Έτσι αυτή η στιγμή έρχεται και η Πηνελόπη ζητά από την Αντιγόνη να σταθεί στο πλευρό της. Πράγματι εκείνη καταθέτει την αλήθεια, ότι δηλαδή είχε ψευδομαρτυρήσει για το βράδυ του φόνου του Θέμελη, ενώ αποκαλύπτει και όλα όσα έμαθε, για την εμπλοκή και την ενοχή του Δούκα για το δυσάρεστο αυτό γεγονόs.

Η αρχή του τέλους για τον Δούκα Σεβαστό έχει αρχίσει και εκείvos περνάει ξανά από δίκη, αλλά αυτή τη φορά όλα τα στοιχεία είναι και εναντίον του και αδιάσειστα, χωρίs την παραμικρή αμφισβήτηση. Η τιμωρία για τον άλλοτε ισχυρό άντρα Θα είναι τα ισόβια! Ο Νικηφόροs, ο Κωνσταντήs και η Πηνελόπη θα έχουν μια γλυκόπικρη γεύση από αυτή την ετυμηγορία. Ως Σεβαστοί χαίρονται που τιμωρήθηκε για τα εγκλήματά του, αλλά ως πατέραs τουs νιώθουν πίκρα για όλα!

Από την άλλη, η Μυρσίνη φέρει βαρέως αυτή την απόφαση. Μένει μόνη της, χωρίs άντρα, χωρίs παιδιά και χωρίs περιουσία, με μόνη παρέα τιs αναμνήσειs της και την Αγορίτσα, που θα συνε-χίσει να τη φροντίζει. Η αρχόντισσα του Διαφανίου θα χάσει το μυαλό της και θα γίνει σκιά του εαυτού της. Ο μεγαλύτερόs της φόβοs, να μην πεθάνει σαν την πεθερά της, γίνεται πραγματι-κότητα. Και μέσα σε όλα το τελειωτικό χτύπημα έρχεται όταν οι Σεβαστοί μαθαίνουν πωs ο Δούκας πέθανε στο κελί του από ανακοπή καρδιάς. Ο ίδιοs δεν άντεξε το βάρος όλων όσων έκανε και η καρδιά του τελικά τον πρόδωσε κάτι βέβαια που λειτούργησε λυτρωτικά για εκείνον καθώς οι μόνεs σκέψειs που έκανε στο κελί ήταν τα τρομερά εγκλήματα του οι ενοχέs για τιs τόσες ζωές που άδικα κατέστρεψε. Τα παιδιά του συγκλονίζονται και τον θρηνούν! Το ίδιο κάνει άλλωστε και η Μυρσίνη για την οποία η ζωή πια χωρίς τον Δούκα δεν έχει κανένα νόημα!

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου