ΟΑκύλας αρχίζει να κάνει πράξη το σχέδιο εκδίκησης στις Άγριες Μέλισσες. Πρώτο θύμα του η Αιμιλία. Η είδηση της απαγωγής της αδελφής της Ζωής από τους άντρες του Μεγαρίτη πέφτει σαν κεραυνός και όλοι πια φοβούνται για τα χειρότερα.

Η οικογένειά του, βέβαια, έχει ένα λόγο παραπάνω να ανησυχεί, αφού πια είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του. Η Ζωή, η Κορίνα και ο Λευτέρης ψάχνουν τρόπο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να προστατευτούν από το μένος του, αφού εκείνους Θέλει να τιμωρήσει ο Ακύλας κι όχι τόσο την Αιμιλία…

Την ίδια στιγμή, η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα. Όπως αναφέραμε εδώ ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη και πεθαίνει! Η υπόθεση ανοίγει και πάλι και παράλληλα ανοίγει και ο ασκός του Αιόλου για τον Δούκα. “Ολα δείχνουν ότι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει την τιμωρία στη σειρά του ΑΝΤ1. Λίγες μέρες μετά, βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα. Παράλληλα, η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθε η Μυρσίνη για το παρελθόν του Σέργιου. Δηλαδή, ότι ο Σέργιος ξαναβίασε!Επίσης εδώ σας γράψαμε ότι πέφτει νεκρή η Μυρσίνη! 0 Ακύλας κάνει μια πρόταση στη γυναίκα του με αντάλλαγμα τη ζωή της αδελφής της. Η Ζωή, κρυφά απ’ όλους, παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του. Επίσης μην ξεχνάτε ότι εδώ διαβάσατε ότι στις Άγριες Μέλισσες ο Ακύλας φυλακίζει την οικογένειά του.

Στο μεταξύ, ο Τόλιας ζητά εκδίκηση για το θάνατο του παιδιού του!

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου