Μια δολοφονία ταράζει γι άλλη μια φορά τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, ο Ζάχος χάνει την ψυχραιμία του και θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη μόνος του για όσα έχει περάσει το τελευταίο διάστημα σκοτωνει εναν άνθρωπο-κλειδί.

Ο ίδιος, όμως, δεν μπορεί να αντέξει τις ενοχές της πράξης του και θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που διέπραξε! Η Ελένη με τον Λάμπρο και τον Παναγιώτη ξέρουν την αλήθεια και πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι για αυτό το έγκλημα.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ανακοινώνουν πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου. Αυτή η απόφασή τους, όμως, προκαλεί έντονες αντιδράσεις από όλους τους εμπλεκόμενους φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση.

Παράλληλα, ο Σπανός είναι στα ίχνη του Ρακιτζή, ενώ η Μυρσίνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης. Την επόμενη μέρα, το έγκλημα που διέπραξε ο Ζάχος είναι πρώτο Θέμα σε όλες τις εφημερίδες και η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλο το χωριό. Η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν Θέση, όμως, προκαλώντας υποψίες με τη συμπεριφορά τους. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, παρά τις υποδείξεις του Φραγκούδη, ο οποίος τους συμβουλεύει να παραμείνουν ως βασικοί επενδυτές, καθώς μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με κυρώσεις. Ακόμη, τα δύο αδέλφια πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Μο-οχοβάκη, που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου στις Άγριες Μέλισσες