Γρήγορα αντανακλαστικά και έτοιμες κινήσεις στρατηγικής φαίνεται πως έχει ο ALPHA μιας και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και όλοι πρέπει να έχουν έτοιμο το plan B για να μη χάσουν την πρωτιά!

Έτσι το κανάλι, μιας και αυτή η εβδομάδα είναι η εβδομάδα πρεμιέρας, προχωρά σε ανασύσταση του προγράμματός του έτσι ώστε να καταφέρει να διατηρήσει την πρωτιά στην prime time σε μία εποχή που πράγματι είναι δύσκολο λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού που υπάρχει φέτος στην ελληνική τηλεόραση.

Και μπορεί να χρειάζεται καιρός προκειμένου μία σειρά να σταθεροποιηθεί στην πρώτη θέση, απαραίτητη όμως είναι και η… διατήρησή της σε αυτή.

Ο Σασμός δεν πρέπει να χάσει ούτε έναν τηλεθεατή λένε στα γραφεία του σταθμού και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κινήσεις στρατηγικής. Ποιες όμως είναι αυτές;

Για αρχή τις Κυριακές δεν θα προβάλλονται σειρές αφού το Ναυάγιο του MEGA, μία τεράστια παραγωγή, κάνει πρεμιέρα και δύσκολα θα αντέξουν απέναντί της οι ανταγωνιστές.

Έτσι η σειρά που καταπιάνεται με τις βεντέτες θα βρεθεί στις οθόνες μόνο αυτή την Κυριακή, εκτάκτως!

Πρεμιέρα όμως κάνει και ο Γιατρός αυτή την Κυριακή. Αυτό όμως δεν είναι μόνιμο αφού από την μεθεπόμενη Δευτέρα, δηλαδή στις 8 Οκτωβρίου η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.40.

Τετάρτη και Πέμπτη θα βλέπουμε το «Προξενιό της Ιουλίας» αν και η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει Τετάρτη 4/10 στις 21.00 στη θέση του «Σασμού».

Αναμπουμπούλα στα κανάλια!

 

ALPHA: Δείτε το τρέιλερ από τον Γιατρό

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι