Η Εύα επισκέπτεται το μνήμα του αδελφού της στη σειρά Σασμός, ενώ ζητάει από τον παπα-Μιχάλη να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της. Μια δεύτερη ανεπάντεχη συνάντησή του με την Εύα θα ενθουσιάσει τον Ανδρέα, που δεν πίστευε ότι θα την ξαναδεί, καθώς η πρώτη συνάντησή τους έγινε τυχαία στο δρόμο, βοηθώντας τη σε μια μικροβλάβη που είχε πάθει το αυτοκίνητό της καθώς πήγαινε στην Άνω Ποριά.

Την ίδια ώρα, μία συνάντηση της Στέλλας με τον Αστέρη θα βάλει υποψίες στον Ανδρέα και θα προσθέσει ακόμα ένα βέλος στη φαρέτρα του. Οι προετοιμασίες των αρραβώνων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά με τη Θοδώρα, η γνωριμία της με την Εύα και ένα κακό προαίσθημα του Παντελή φαίνεται να συσσωρεύουν σύννεφα ,  πάνω από τη σχέση της με τον Γιώργο.

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας βάζει μπροστά το σατανικό του σχέδιο, για να διαλύσει μία και καλή τις ελπίδες για σασμό. Ο θάνατος της ‘Ελενας σοκάρει τον Γιώργο και δημιουργεί νέες υποψίες σχετικά με την τύχη του Φαρμάκη, ενώ οι τύψεις τον βασανίζουν καθώς αισθάνεται υπεύθυνος για ό,τι της συνέβη. Η γιαγιά καταφεύγει στον παπα-Μιχάλη για συμβουλές σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Παράλληλα, μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα και θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις των ηρώων. Η Αιμιλία κλείνει τις υποθέσεις της, για να αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου πήρε μετάθεση.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι