Πενία τέχνας κατεργάζεται αν και αυτό δε φαίνεται να ισχύει για τη σειρά Η Μάγισσα. Ωστόσο ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μη χάσει ούτε… σεντ μιας και οι καιροί είναι πονηροί και όλο κάποιος κακοπροαίρετος μπορεί να εμφανιστεί και να κάνει τη ζημιά του!

Έτσι, το κανάλι του Αμαρουσίου έκανε μία πανέξυπνη κίνηση για να μην έχει να αντιμετωπίσει καμία… Ελένη Λουκά του ΕΣΡ αλλά και όσους ταράχτηκαν με τις βωμολοχίες που περιέχει το αριστούργημα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η σειρά προβάλλεται στις 21:00 ώστε να μπει στην αρένα της prime time. Όμως ακριβώς λόγω της ώρας, θα έπρεπε να είναι κατάλληλο αφού τα περισσότερα ανήλικα παιδιά ενδεχομένως να μην έχουν πέσει για ύπνο και πάνω σε κανένα ζάπινγκ να ντραπεί και η ντροπή!

Το σενάριο όμως είναι προχωρημένο για Μάνη και 1817! Υπάρχουν πάρα πολλές ακατάλληλες σκηνές, βίας και σεξ. Δηλαδή περιέχει όλα όσα θα πρέπει να προβάλλονται για τηλεθεατές 16+.

Πώς προχώρησε λοιπόν ο σχεδιασμός της προβολής; Ο μάγος της… μονταζιέρας έχει φτιάξει με τέτοιο τρόπο τη σειρά, έτσι ώστε οι ακραίες σκηνές (που δεν είναι και λίγες) να παίζουν μετά το δεύτερο μισό, δηλαδή αυτό που παίζει μετά τις 22:00 που επιτρέπεται να είναι 16+.

Όμως επειδή πάντα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι, το εν λόγω «κόλπο» μπορεί και να μην τους βγει μιας και κάποιες σκηνές που παίζονται νωρίτερα ίσως θεωρηθούν επίσης ακραίες κάτι που θα οδηγήσει σε παράπονα και καταγγελίες στο ΕΣΡ και άρα την αλλαγή της ώρας προβολής της σειράς!

Η Μάγισσα: Δείτε το πριν… κατέβει!

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί;

Το διάσημο ζευγάρι, η «Ομάδα Τσιτσιδόσα» απάντησε στις φήμες

Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία βάζει τέλος στη Μαργέτα με απίστευτο τρόπο