Αν σκεφτεί κανείς πως πριν ακόμα ξεκινήσει η νέα σειρά του ΜΕGΑ, Το Ναυάγιο,  η παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη έχει στα πλάνα της να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν, τότε σίγουρα αυτό που θα δούμε, αν μη τι άλλο, θα μας εκπλήξει…
Ξέρετε πώς είναι να παλεύει κανείς για τη ζωή του με αντίπαλο θηριώδη κύματα, βράδυ, στη μέση του πελάγου; Ούτε εμείς, αλλά το εξαιρετικό καστ της δραματικής σειράς του Μεγάλου Καναλιού θα μας το δείξει την πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη, όπου και θα γίνει η πρεμιέρα του «Ναυαγίου», της τεράστιας αυτής παραγωγής του ΜΕGA, που έχει ξεκινήσει την απαιτητική του προετοιμασία από τα μέσα του καλοκαιριού.

Και μπορεί οι σκηνές μέσα στο νερό να έχουν ολοκληρωθεί από τον Αύγουστο με τη βοήθεια έμπειρης ομάδας που ήρθε από το εξωτερικό, ωστόσο το καστ, που δεν έχει σταματήσει ούτε για μία μέρα τα γυρίσματα, παραδέχεται πως οι εντυπωσιακές σκηνές θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ακόμα και τότε που οι επιζώντες θα μετρούν τα τραύματά τους. Τρεις από αυτούς θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Νίκος Γκέλια και η Αναστασία Παντούση, που θα δούμε σε πρώτο πλάνο από τα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι ηθοποιοί διαβάζουν πολύ πριν η κάμερα ξεκινήσει να γράφει, ενώ αλλεπάλληλες είναι και οι πρόβες τους. Πριν ακουστεί το κλείσιμο της κλακέτας, ο σκηνοθέτης δίνει τις τελευταίες του οδηγίες και έπειτα οι ήρωες ζωντανεύουν. Τόσο το κανάλι όσο και η ίδια η παραγωγή της σειράς θεωρούν «Το ναυάγιο» το δυνατό τους χαρτί, ωστόσο οι πρωταγωνιστές τονίζουν πως όποιες και αν είναι οι προσδοκίες των ανωτέρων τους, εκείνοι δεν θα σταματήσουν να βάζουν τα δυνατά τους για να μυήσουν το τηλεοπτικό κοινό στην περιπέτειά του που θα ξεκινήσει σε ένα συνηθισμένο ταξίδι από την Κρήτη προ την Αθήνα. Τέλος, το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιείται σε πραγματικούς χώρους στην Αθήνα.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Το απίστευτο κόλπο του ΑΝΤ1 για να κερδίσει την prime time!

F1 Grand Prix Λας Βέγκας και η Κοιλάδα του Θανάτου με τα Φλεγόμενα Όρη παραμονεύουν

Σασμός: Μία αποκάλυψη τινάζει τα πάντα στον αέρα-Τέλος η Σοφία!