Πρωταγωνίστρια σε τρεις σειρές η Μαρία Καβογιάννη.

Μετά τους πολύ καλούς ηθοποιούς, έρχονται οι ακόμα καλύτεροι! Μια νέα σειρά, με τίτλο «Ζωή», έχει ήδη ετοιμάσει η streaming πλατφόρμα ΑΝΤΙ+ και θα την παρουσιάσει σύντομα στο κοινό. Πρόκειται για τη ζωή μιας περήφανης γυναίκας, που δουλεύει σκληρά, αντιμετωπίζοντας κυρίως ανθρώπους που τη βασανίζουν ή την εκμεταλλεύονται. Η Ζωή, γυρίζοντας ένα βράδυ σπίτι κου-ρασμένη, πέφτει θύμα δυστυχήματος. Χάνει τη ζωή της, προς μεγάλη χαρά των υπολοίπων —όχι όλων—, αλλά με κάποιον μεταφυσικό τρόπο επιστρέφει στο σώμα μιας άλλης γυναίκας. Η Ζωή Θα προσπαθήσει να πάρει τη ζωή της πίσω και να τη δει πια από άλλη διάσταση. Η έξοχη Μαρία Καβογιάννη υποδύεται και τούς δύο ρόλους. Ανάμεσα σε άλλους , συμμετέχουν οι Ευδοκία Ρουμελιώτη και Κώστας Φιλίππογλου. Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Δωροθέα Πασχαλίδου και την επιμέλεια του σεναρίου ο Γιώργος Καραμίχος. Εκτός των άλλων, η Μαρία Καβογιάννη θα βρίσκεται δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στη σειρά «Μαέστρο», που Θα δούμε στις αρχές του Σεπτέμβρη, στο Μεγάλο Κανάλι, με την ιστορία να διαδραματίζεται στους Παξούς.

Εκτός από το Mega, όμως, η Μαρία Καβογιάννη θα βρίσκεται και στην ΕΡΤ, σε μια σειρά αγαπημένη, που έχει ήδη ξεσηκώσει τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης. Το «Νησί 2» της Βικτόρια Χίσλοπ ζωντανεύει στη μικρή οθόνη, με τον τίτλο «Μία νύχτα του Αυγούστου». Η υπέροχη Μαρία Καβογιάννη θα έχει και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μία νύχτα του Αυγούστου : Η νέα σειρά της ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ 1, για την ερχόμενη σεζόν ετοιμάζει την πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, που αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια του μπεστ σέλερ «Το νησί», της ιστορίας που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη τη σεζόν 2010-2011. Αυτό θα είναι το πρωταγωνιστικό καστ και όσα πρόκειται να δούμε!
Η Βικτόρια Χίσλοπ, έντεκα χρόνια μετά το τέλος της δραματικής σειράς του MEGA «Το νησί», επέστρεφε στην ελληνική τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1.