Κατερίνα Λέχου: Δεν θα συμμετέχω στο Νησί 2. Το «Νησί» η επιτυχημένη σειρά εποχής της Βικτόρια Χίσλοπ έχει συνέχεια και ονομάζεται «Μια νύχτα του Αυγούστου». Πολλά είναι τα ονόματα των ηθοποιών που έχουν ακουστεί πως θα πάρουν μέρος στη σειρά.

Ανάμεσα σε αυτά και το όνομα της Κατερίνας Λέχου. Η ταλαντούχα ηθοποιός ρωτήθηκε για το αν πρόκειται να εμφανιστεί στη τηλεοπτική συνέχεια της δημοφιλούς σειράς “Το Νησί“, η οποία πρόκειται να προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Κατερίνα Λέχου: Η ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της

 

«Ήμουνα πολύ χαρακτηριστική παρουσία, αλλά όπως θυμάστε στο έβδομο επεισόδιο πέθανα! Βεβαίως έχει μία συνέχεια με την έννοια ότι ακολουθεί τους ήρωες 10 χρόνια μετά αλλά δεν είναι “Το Νησί 2“. Απλώς γίνεται αυτό για να καταλάβει ο κόσμος πήρε τίνος πρόκειται. Εγώ είμαι πεθαμένη έτσι κι αλλιώς και δεν υπάρχω και στο βιβλίο, οπότε δεν νομίζω», δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν θα παρουσίαζε μία εκπομπή ή αν θα ήταν μέλος κάποιας κριτικής επιτροπής ανέφερε: «Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή σε καμία περίπτωση θα το είχα ήδη κάνει νομίζω»

 

Οριστικά στην ΕΡΤ το «Νησί 2»

Με απόφαση του Δ.Σ., η ΕΡΤ «κλείδωσε» τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που αποτελεί συνέχεια του «Νησιού». Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν και ποια είναι τα νέα πρόσωπα.

Μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις και ανατροπές η σειρά που θα αποτελέσει το σίκουελ του «Νησιού» έκλεισε οριστικά στην ΕΡΤ.

Προηγήθηκε «ντέρμπι», καθώς στη διεκδίκηση της σειράς που βασίζεται επίσης σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, μπήκε τις τελευταίες εβδομάδες και το Mega, καταθέτοντας δελεαστική αντιπρόταση στην εταιρεία παραγωγής του «Νησιού 2».

Τελικά, η αγαστή συνεργασία με την ΕΡΤ στο «Καρτ ποστάλ», οι εγγυήσεις που δόθηκαν για το περιεχόμενο και το πολύ θετικό κλίμα στις σχέσεις της Β. Χίσλοπ με τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ΕΡΤ, που έσπευσε να «κλειδώσει» το «Νησί 2». Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε την ανάθεση της εξωτερικής παραγωγής με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου», όπως τιτλοφορείται το μυθιστόρημα-συνέχεια του «Νησιού», για 14 επεισόδια. Με το λήξη του «Θρίλερ» για το κανάλι που Θα εξα-σφαλίσει τη σειρά, ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά και με το καστ. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να «κλειδώνει» η επιστροφή του Ορφέα Αυγουστιδη και της Μαρίας Πρωτόπαππα, που μετείχαν και στο «Νησί» .