Η ΕΡΤ 1, για την ερχόμενη σεζόν ετοιμάζει την πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, που αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια του μπεστ σέλερ «Το νησί», της ιστορίας που μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη τη σεζόν 2010-2011. Αυτό θα είναι το πρωταγωνιστικό καστ και όσα πρόκειται να δούμε!
Η Βικτόρια Χίσλοπ, έντεκα χρόνια μετά το τέλος της δραματικής σειράς του MEGA «Το νησί», επέστρεφε στην ελληνική τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1. Εκεί, παρουσίασε μία νέα πρόταση με τίτλο «Καρτ ποστάλ», βσσισμένη στα βιβλία «Καρτ Ποστάλ» και «The last dance», μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του κοινού. Απ’ ό,τι αποδείχθηκε, μάλιστα, αυτό ήταν μόνο η αρχή για τη συνεργασία με τη δημόσια τηλεόραση, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ετοιμάζουν τη νέα πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου, που αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια του μπεστ σέλερ «Το νησί». Η διασκευή σεναρίου φέρει την υπογραφή του Παναγιώτη Χριστόπουλου και η σκηνοθετική ματιά ανήκει στη Ζωή Σγουρού, ενώ στο πρωταγωνιστικό καστ συμπεριλαμβάνονται γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί, Αυτοί που έχουν έρθει σε επίσημη συμ-φωνία με τη δημόσια τηλεόραση και την εταιρεία παραγωγής Need a Fixer είναι οι παρακάτω: Τάσος Νούσιας, Γιάννης Στάνκογλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Λεωνίδας Κακούρης, Μαρία Καβογιάννη, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιώργος Καραμίχος, Μαρία Πασσά, Γιώργος Συμεωνίδης, Κώστας Ανταλόπουλος,’Ελενα Τοπαλίδου, Αινείας Τσαμάτης, Ελεάννα Φινοκαλιώτη,’Εκτορας Λιάτσος, Μιχάλης Αεράκης, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.ά. Τα γυρίσματα Θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2022, αλλά παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς Θα ξεκινήσει η προβολή των 14 επεισοδίων. Και αυτό γιατί επιθυμία όλων, τόσο μπροστά όσο κα πίσω από τις κάμερες είναι να γίνει μία παραγωγή υψηλού επιπέδου και διεθνών προδιαγραφών.