Στον ΣΚΑΪ την περιμέναμε, στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ θα τη δούμε. Ο λόγοs για τη νέα μεταφυσική κωμωδία με τίτλο «Ζωή», που ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίεs για τα γυρίσματα. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, έλεγαν οι παλαιότεροι. Η συγκεκριμένη παραγωγή τηs Foss Productrions, τηs οποίαs το σενάριο υπογράφουν ο Γιώργοs Καραμίχοs και η Δωροθέα Πασχαλίδου, περιπλανήθηκε για λίγο στην τηλεοπτική αγορά, αφού αρχικά προοριζόταν για το κανάλι του Φαλήρου, με την Ελένη Ράντου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα εμπόδια προέκυψαν εξ αρχήs καθώς η ηθοποιόs αποφάσισε να μην παίξει στη σειρά, ενώ η συμφωνία με τον σταθμό, με δεδομένο ότι θα βρεθεί νέα πρωταγωνίστρια, συζητήθηκε αλλά δεν ευοδώθηκε.

Παρ’ όλα αυτά, ο επιμένων νικά και η «Ζωή» βρηκε και στέγη και το πρόσωπο που Θα αναλάβει τον κεντρικό ρόλο. Η Μαρια Καβογιάννη, που έχει στο ενεργητικό τηs ουκ ολίγεs επιτυχίεs, είναι εκείνη που θα κρατάει τον πρώτο ρόλο στη μεταφυσική αυτή κωμωδια. Μαλιστα, σύμφωνα με το σεναριο, ύστερα απο ενα ατυχημα, η ηρωίδα τηs Θα εχει μεταφυσικέs εμπειρίεs που Θα τηs αλλάξουν σημαντικά τη ζωή.

Να σημειωθεί ότι την ηθοποιό, μέσα στην επόμενη σεζόν, πρόκειται να τη δούμε σε ακόμη τρεις νέεs παραγωγές: στο «Maestro»(MEGΑ) του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στο «Μια νύχτα του Αυγούστου (ΕΡΤ 1) που βασίζεται στο ομότιλο βιβλίο τηs Βικτόρια Χίσλοπ, και στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» (ΜΕGΑ) των Ρέππα – Παπαθανασίου με γκεστ εμφάνιση.

Τα επεισόδια στη «Ζωή», 12 τον αριθμό, Θα είναι αυτοτελή αν και θα υπάρχει ένας βασικός κορμόs στην ιστορία. Ο Γιώργος Κοψιδάs έχει ήδη κλείσει να βρίσκεται στο βασικό καστ υποδυόμενο τον υπεύθυνο του σουπερμάρκετ στο οποίο θα εργάζεται η Μαρία Καβογιάννη. Σε συζητήσειs βρίσκεται και ο Νίκοs Πουρσανίδης. Η πρώτη ανάγνωση των κειμένων έχει ξεκινήσει και τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1+ θα ξεκινήσουν άμεσα!