Ποιοs θα το πίστευε πως ο Δούκαs στη σειρά Άγριες Μέλισσες θα ήταν εκείνοs που Θα βοηθούσε την Ελένη να γεννήσει το πρώτο τηs παιδί!
Ολα ξεκίνησαν με την κόντρα ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα και η σειρά  θα κλείσει ξανά με αυτούs τουs δύο! Και ομολογουμένωs το φινάλε στιs «Αγριεs μέλισσεs» Θα είναι ό,τι πιο συ-γκλονιστικό έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση.

Αν σκεφτεί κανείs πωs ο Σεβαστός της σειράς του ΑΝΤ1 ήταν εκείνος που σκότωσε τον πατέρα τηs Ελένηs και η Σταμίρη εκείνη που αφαίρεσε τη ζωή του γιου του Δούκα. Κι όμωs, στο τέλοs ο Δούκας Θα είναι εκείνος που Θα βοηθήσει την Ελένη να φέρει στον κόσμο το πρώτο τηs παιδί και στη συνέχεια Θα ξεψυχήσει στα χέρια τηs! 

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη!

Ο Ακύλας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή με την κατηγορία τηs δολοφονίαs των πέντε μελών τηs ΕΑΚ. Στο μεταξύ, η Ζωή αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή και του αποκαλύ-πτει πωs η Κορίνα δεν είναι δική του κόρη, αλλά του Φίλιππου. Εκείνος γίνεται ταύρος εν υαλοπωλείο και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Για να το κάνει όμωs αυτό, θα πρέπει πρώτα να αποδράσει. Ετσι σχεδιάζει με ακρίβεια το σχέδιό του και καταφέρνει να το σκάσει σκορπίζοντας τον τρόμο η είδηση αυτή. Ολοι ανησυχούν με την απόδραση του Μεγαρίτη και κυρίωs η οικογένειά του. Εκείνος από την άλλη κρύβεται καθώs Θεωρείται πια καταζητούμενοs και με τα λίγα μέλη των Αβάντων που έμειναν ταγμένοι μαζί του ακόμα και τώρα, προσπαθούν -άκαρπα- να γίνουν ξανά ισχυροί. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ελένη βρίσκεται στα χωράφια τηs, όταν εμφανίζεται ο Δούκαs μπροστά τηs και για ακόμα μια φορά ξεσπάει ανάμεσά τουs έντονος καβγάς.

Από τη μεγάλη ταραχή και τον εκνευρισμό στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη νιώθει έντονους πόνους και καταλαβαίνει πωs ήρθε η ώρα να γεννήσει! Την ίδια ώρα, στην περιοχή εμφανίζεται ο καταζητούμενος Ακύλας και ο Δούκας χωρίs δεύτερη σκέψηη την αρπάζει και τη μεταφέρει σε μια αποθήκη και αποφασίζει να τη ξεγεννήσει ο ίδιος!

Η Ελένη δεν έχει περιθώρια για να αρνηθεί και υπακούει στιs συμβουλέs του! Το κλάμα του μωρού προκαλεί συγκίνηση τόσο στην Ελένη όσο και στον Δούκα, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πιάνει στα χέρια του το εγγόνι του αδελφού του, του Μιλτιάδη, τον οποίο και πλήγωσε περισσότερο από οποιονδήποτε στη ζωή του. Στη συνέχεια το δίνει στην Ελένη και τηs δίνει τιs ευχέs του. Ομωs το κλάμα προδίδει τη θέση τουs και ο Μεγαρίτηs τουs εντοπίζει και εκτόs εαυτού από τη μανία τον να εκδικηθεί, προσπαθεί να τουs σκοτώσει. Η Ελένη χάνει τιs αισθήσειs τηs τόσο από την ταλαιπωρία τηs γέννας όσο και από τον τρόμο τηs μήπωs πάθει κάτι το μωρό τηs. Ο Δούκας με αυτοθυσία παλεύει με τον αδίστακτο άντρα για να σώσει την Ελένη μέχρι που ο Ακύλας τον δολοφονεί! Ο άλλοτε ισχυρόs άντρας του κάμπου πέφτει νεκρός στο πλευρό τηs Σταμίρη…

Αν και στην αρχή οι πρώτες σκέψειs ήταν ο Δούκας να πεθάνει από την καρδιά του στη φυλακή, ωστόσο οι σεναριογράφοι ορθά σκέφτηκαν ένα πιο μεγαλοπρεπέs φινάλε για τον ισχυρό άντρα του κάμπου. Γι’ αυτό και από την αρχή τηs φετινής σεζόν παρουσίαζαν τον Δούκα Σεβαστό μετανιωμένο για όλα τα εγκλήματα του παρελθόντοs και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να εξιλεωθεί από αυτά.Έτσι, η εξιλέωση θα ερχόταν με τον ίδιο να κάνει επιτέλουs το μεγαλύτερο καλό στην Ελένη Σταμίρη, που τηs προκάλεσε τόσα δεινά.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!