Λίγο πριν ρίξει αυλαία η δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές! Ο κλοιός γύρω από τον Ακύλα σφίγγει και ο ίδιος προχωρά σε μία απίστευτη πράξη κλειδώνοντας στο σπίτι την οικογένειά του! Παράλληλα η σχέση του Κωνσταντή με την Δρόσω, περνά κρίση!

O Νικηφόρος με τον Κωνσταντή, είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς πρέπει να αποφασίσουν αν Θα σώσουν την περιουσία τους ή αν θα συνεχίσουν να πολεμούν για το καλό του Διαφανίου. Τα δύο αδέλφια καλούνται να πάρουν μία δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας αναλαμβάνει δράση και διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του προκαλώντας την οργή του.

Ο καιρός περνάει γρήγορα στο Διαφάνι και τρεις μήνες μετά τα έργα καθυστερούν συνεχώς. Η εσκεμμένη καθυστέρηση που προκαλούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες αντιδράσεις. Όλο αυτό δημιουργεί τρομερό άγχος στον Κωνσταντή και η Δρόσω ανησυχεί για την κατάστασή του. Την ίδια ώρα, ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη, ο οποίος συνεχίζει να εκτελεί τις εντολές του πατέρα του μέχρι να βρει την ευκαιρία και να τον παγιδεύσει. 0 Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη για να ξεφύγουν από τους κινδύνους, αν και ο Ακύλας δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.’Οπως Θα παρακολουθήσουμε, ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδιά τους!

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας κλειδώνει την οικογένειά του!

Ο Ακύλας εμποδίζει τη φυγή τους και τους επιτίθεται. Μάλιστα, καταφέρνει να πάρει την Κορίνα ξανά στο σπίτι τους, ενώ ο Μπάμπης σε πανικό κρύβεται στο σπίτι του Άγγελου και προσπαθεί να σκεφτεί τρόπους για να πάρει πίσω την Κορίνα. 0 Ακύλας, όμως, είναι αποφασισμένος να δείξει πως είναι ανίκητος και γι’ αυτό κρατάει την οικογένειά του φυλακισμένη παρά τις αντιδράσεις όλων τους.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να ξεφύγει από τη «φυλακή» του Μεγαρίτη. Μόνο ο Μπάμπης βρίσκει το Θάρρος να αντιδράσει προκειμένου να σώσει την αγαπημένη του. Ωστόσο, η απόπειρα του Μπάμπη να κλέψει την Κορίνα θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στην Πανδώρα, ενώ μία σύγκρουση στο καφενείο Θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω. Οι δυο τους περνούν ακόμη μία κρίση, που πρέπει να διαχειριστούν και να ξεπεράσουν αν Θέλουν να είναι καλά μεταξύ τους. ‘Ομως, η ψυχολογική κατάσταση του Κωνσταντή δεν είναι καλή. Μάλιστα, δεν αντέχει το βάρος των τύψεών του και επισκέπτεται τον Μελέτη. “Οσο οι μέρες περνούν, η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του.