Η δικαίωση στις Άγριες Μέλισσες είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο μετά από πλέον τρία χρόνια! Ωστόσο οι σεναριογράφοι ξέρουν ότι εμείς οι φανατικοί της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 θέλουμε τα πράγματα να μπουν στη θέση τους στην οικογένεια Σεβαστού!

Έτσι μετά το θάνατο του Δούκα έρχεται και ο θάνατος της Σιδηράς Κυρίας του, Μυρσίνης!

Η γυναίκα που κρατούσε το Διαφάνι ΝΑ σαν τον… Γκόρτσο, φαίνεται ότι με τόσα χτυπήματα της μοίρας, δεν άντεξε! Και πώς να αντέξει δηλαδή αφού δεν ήταν λίγα αυτά που τη βρήκαν όλα αυτά τα χρόνια! Με ένα γιο βιαστή και νεκρό, με έναν άλλο μέθυσο και έτοιμο να κάνει γάμο με την εχθρό της, με άλλο γιο που μοιράζει… παιδάκια γύρω γύρω, δεν άντεξε και το έπαθε το εγκεφαλικό!

Μάλιστα, δυστυχώς γι αυτή, ευτυχώς για την εξιλέωση, θα πεθάνει όπως ακριβώς φοβόταν! Χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα από όσα γίνονται γύρω της αφού από τα εγκεφαλικά, η πάλαι ποτέ αρχόντισσα του κάμπου, έχει χάσει τα λογικά της.

Έτσι, μετά και τη δολοφονία του Δούκα από τον Ακύλα, η Μυρσίνη φτάνει στο σημείο να πεθάνει παρατημένη από όλους στις Άγριες Μέλισσες. Όπως ακριβώς της άρμοζε δηλαδή…

Όπως διαβάσατε ΕΔΩ ο Δούκας Σεβαστός θα πέσει νεκρόs από τα χέρια του Ακύλα, αφότου πρώτα βοήθησε την Ελένη Σταμίρη να γεννήσει το πρώτο τηs παιδί. Η είδηση του θανάτου τού άλλοτε ισχυρού άντρα του κάμπου, πέφτει σαν βόμβα τόσο στο Διαφάνι όσο και σε όλη τη Θεσσαλία! Η οικογένεια Σεβαστού θρηνεί τον χαμό του, παρά τα όσα είχαν γίνει, ενώ τα παιδιά του νιώθουν τύψεις που οι τελευταίεs του μέρεs με τον πατέρα τους ήταν μέσα στην κόντρα και την ένταση. Η δε Μυρσίνη δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός πως έχασε για πάντα τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον και όλοι προσπαθούν να τηs συμπαρασταθουν να σταθεί ξανά στα πόδια τηs. Εκεί όμωs, δείχνει να έχει βυθιστεί στις σκέψεις της και στα «φαντάσματα» του παρελθόντος αρνούμενη να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς εκείνον.