Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη έπειτα από 20 χρόνια απουσίας στη σειρά Σασμός αναστατώνει την Καλλιόπη, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του από το ένοχο και σκοτεινό παρελθόν τους. Η εισαγγελέας Ξενάκη δεν ξεχνά την έχθρα που έχει με τους Σταματάκηδες που ανακατεύτηκαν στον γάμο της με τον Παύλο, αλλά προσπαθεί να κάνει ψύχραιμα και αμερόληπτα τη δουλειά της και να υπηρετήσει το δίκαιο όταν αναλαμβάνει την υπόθεση του Μαθιού! Η Θοδώρα γίνεται το μήλον της ‘Εριδος ανάμεσα στον αστυνομικό Ορφανό και σε έναν ιδιοκτήτη μπαρ στο Ρέθυμνο που η αστυνομία παρακολουθεί στενά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος πιάνει στα πράσα την Αργυρώ με τον Αστέρη και καταλαβαίνει πως το παιχνίδι χάθηκε… Τα νέα επεισόδια του «Σασμού» έρχονται και θα είναι πιο συναρπαστικά από ποτέ!

Στο επίκεντρο μιας νέας κόντρας θα βρεθεί η Καλλιόπη. Η καπετάνισσα δεν βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, καθώς οι δυο τους έχουν κόντρα από παλιά και επιδιώκουν ο ένας την… εξαφάνιση του άλλου… Στο παρασκήνιο της μεταξύ τους σχέσης, βέβαια, υπάρχουν και πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει, πράγματα που θα μπορούσαν να διαλύσουν τις δύο οικογένειες!

Σασμός: Η Καλλιόπη κρύβει ένα μεγάλο μυστικό!

Μόλις η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι ζωντανός, παθαίνει σοκ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας που νόμιζε πεθαμένο είναι και πάλι στο χωριό. Αντιλαμβάνεται πια πολύ καλά πως ο συγκεκριμένος κρυβόταν τόσο καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να εμφανιστεί, μια στιγμή που η οικογένειά της βρίσκεται στη δίνη δυσάρεστων γεγονότων. Η καπετάνισσα πιστεύει πως ο Βρουλάκης επέστρεψε για να σκοτώσει και τους γιους της και πρέπει να φροντίσει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πριν από εκείνον, για να προλάβει τα χειρότερα…

Φυσικά, η Καλλιόπη δεν πρόκειται να παραδεχθεί ποτέ σε κανέναν την πραγματικά στενή σχέση που είχε με τον Παύλο στο παρελθόν, όπως δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το γεγονός πως τον θεωρεί υπεύθυνο για την εντολή δολοφονίας κατά του συζύγου της. Πιστεύει πως ο Παύλος κρυβόταν πίσω από το μαχαίρι αυτών που τον… έφαγαν στη φυλακή… ‘Ομως ο ξαφνικός ερχομός του Παύλου παγώνει και την οικογένειά του, ενώ την ίδια ώρα ο παπα-Μιχάλης στη σειρά του ALPHA τού λέει να πάει από ‘κει που ήρθε! Γνωρίζει πως η άφιξη αυτή μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει, ίσως ακόμη και αναζωπύρωση μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στιι δύο οικογένειες. Επομένως, βάζε λυτούς και δεμένους να τον πείσουν να εξαφανιστεί. Ο παπάς ξέρει πολλά περισσότερα από όσα λέει και δεν πρόκειται να αφήσει το χωριό να βυθιστεί και πάλι στο αίμα!

Σασμός: Δείτε το trailer του β’ κύκλου

Όλες οι ειδήσεις 

Σασμός επόμενα επεισόδια: Παντρεύονται Λευτέρης-Θεοδώρα;

Τηλεθέαση: Απίστευτα νούμερα για την Εθνική ομάδα στην απογευματινή ζώνη!

Ελληνική Showbiz – Gossip: Πρότυπο ο Snik, πρεμιέρες και Eurobasket!