Σασμός επόμενα επεισόδια: Η συγκλονιστική σειρά του Alpha η ιστορία της οποίας είναι βαμμένη με αίμα αθώων, ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει τώρα γνωστά, ο Αστέρης έρχεται σε άγρια σύγκρουση με την Αργυρώ με αφορμή τον μικρό Πετρή.

Ο ίδιος συνειδητοποιώντας τα ψέματα που του έχει πει όλα αυτά τα χρόνια η Αργυρώ, έχει παγώσει μέσα του.

Κερασάκι στην τούρτα φυσικά, ήταν η απόκρυψη της ύπαρξης του παιδιού.

Από την πλευρά της η Αργυρώ εκεί που θέλει να κάνει μια νέα αρχή με τον έρωτα της ζωής της και πατέρα του παιδιού τους…με μια ατάκα δηλητήριο που ξεστομίζει ο Αστέρης για το νεκρό αδελφό της…κάνει οριστικά πίσω…

Απο την πλευρά της η Καλλιόπη, όταν μαθαίνει πως ο μικρός Πετρής είναι τελικά το μοναδικό εγγόνι της γίνεται πυρ και μανία τόσο με την Μαρίνα την μάνα της Αργυρώς, όσο και με την ίδια την Αργυρώ, καθώς τους κράτησε στο σκοτάδι όλα αυτά τα χρόνια.

Ο μικρός Πετρής «ανήκει» στην οικογένεια των Σταματάκιδων και η Καπετάνισσα θα κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην οικογένεια της.

Από την άλλη, η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, του ανθρώπου που εκτέλεσε τον σύζυγο της Καλλιόπης, έρχεται να ανατρέψει τα πάντα στις ζωές των ηρώων ώστε ο κύκλος αίματος που έχει ανοίξει…να ολοκληρωθεί με μακελειό…

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που χωρίζουν Βασιλική και Μαθιός!

GNTM 5: Αυτό αποκάλυψε το trailer της 5ης σεζόν!

Masterchef: Απίστευτη αλλαγή για παίκτρια – Δεν θα την αναγνωρίσετε!