Κάθε σειρά μυθοπλασίαs που συνεχίζει τη διαδρομή τηs και την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη, συνηθίζει να εφοδιάζει το καστ τηs με νέου πρωταγωνιστέs. Ετσι λοιπόν και ο «Σασμόs», μια από τις πιο πετυχημένεs σειρέs τηs σεζόν που μόλιs αφήσαμε πίσω, και συγκεκριμένα η ομάδα παραγωγήs, αυτή την περίοδο είναι σε συζητήσειs για τα πρόσωπα που θα εντάξει στην ήδη δημοφιλή ομάδα των ηθοποιών τηs. Την ίδια στιγμή όμωs συζητάει και για τους πρωταγωνιστέs εκείνουs που Θα αφήσουμε πίσω μας στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του ALPHA.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΙΝΑΣ:

Αφού δεν Θα είναι στον δεύτερο κύκλο του «Νησιού», στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που Θα προβληθεί από τη δημόσια τηλεόραση, ο πρωταγωνιστήs αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Κώστα Καραγιάννη (παραγωγός της σειράs) και να είναι στον δεύτερο κύκλο τα σειράs. Ο Στέλιο Μάιναs όπωs ήδη έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση, ενσαρκώνει τον Παύλο Βρουλάκη, ξάδελφο του Μάρκου του άνδρα τηs Μαρίναs, τον οποίο θεωρούσαν νεκρό. Η είσοδόs του θα φέρει αναστάτωση στην οικογένεια τηs Μαρίναs και τα Αργυρώ. Κανεις δεν περίμενε πως είναι ζωντανός και έτοιμος να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρη και του Αγγελου!

Γιώργος Γεροντιδάκης:

Από το Διαφάνι στην Κρήτη! Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες θα εμφανιστεί στο χωριό από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου προκαλώντας αναταραχή στους κατοίκουs του. Ακόμα  δεν έχει επιβεβαιωθεί με ποιουs από τουs ήρωεs Θα εμπλακεί, όμωs σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιόs που Θα κάνει την εμφάνισή του για δικό του οφελοs, Θα μπει και στη ζωή μιαsγυναίκαs και Θα την αλλάξει άρδην. Λέτε αυτή να είναι η Στέλλα ή η Θοδώρα;