Ο Σασμός μπαίνει σε ένα κρίσιμο σημείο της ιστορίας καθώς οδηγούμαστε στο μεγάλο φινάλε της σειράς μετά από τρία χρόνια προβολής της στον Alpha.

Ο Σπύρος Σαραφιανός μίλησε στο TV-24 για τον ρόλο του Τάσου αλλά και όσα θα δούμε στη συνέχεια. Μάλιστα αποκάλυψε τις… μαντικές ικανότητες του Τάσου ο οποίος βλέπει το ένστικτό του να βγαίνει αληθινό.

Ο Τάσος έχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι η κόρη του, Στέλλα, έχει ερωτευτεί τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη. Ο Τάσος εγκρίνει αυτή την επιλογή και μάλιστα λέει την καλή του διαίσθηση για αυτό στην κόρη του.

Οι «διαισθήσεις» του Τάσου όμως δεν περιορίζονται εκεί καθώς υποψιάζεται την ενοχή του Μαθιού σε συνέχεια της κακής του άποψης για τους Σταματάκηδες.

Πέρα από αυτό όμως ο Τάσος βλέπει και πολλά άλλα στο οινοποιείο που κανείς άλλος δε βλέπει. Η κόντρα του με τον Βαγγέλη θα συνεχίσει να υπάρχει καθώς δεν είναι μόνο η σχέση του με την Εύα που δε του αρέσει. Ο Τάσος είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τα πάντα με λογική και βλέπει τις πιθανότητες και βλέπει πίσω από πολλά πράγματα. Οι σκοτεινές συμπεριφορές που βλέπει στο οινοποιείο είναι ύποπτες για τον ίδιο.

Όλες οι ειδήσεις

Σαν ψέμα: Η υπόθεση από τη νέα σειρά του OPEN

Η γη της ελιάς: Βασιλική και Μιλτιάδης γίνονται το ζευγάρι που θέλαμε

MasterChef: Το Twitter «βούλιαξε» για το… νέο Μπόμπενα!