Στη σειρά Σασμός του ALPHA, σπάνια οι ρόλοι είναι… χαρούμενοι! Οι εξελίξεις είναι δραματικές στον δεύτερο κύκλο ενώ ο Μαθιός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μέσα σε λίγα λεπτά η ζωή του ανατρέπεται και αρχίζει να ζει μέσα στον φόβο. 0 ίδιος, Θα περάσει δύσκολες στιγμές στη φυλακή ενώ, αν και θα καταφέρει να βγει ο τρόμος Θα τον κυριεύσει.

Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του μέσα σε λίγα λεπτά μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς το όνειρό του να παντρευτεί τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε, ναυαγεί. Η Βασιλική ντυμένη νύφη ενημερώνεται πως ο γάμος δεν θα γίνει και πως ο Μαθιός συνελήφθη. Για μία ακόμη φορά, η ζωή της καταστρέφεται και σπεύδει στο πλευρό του άντρα που αγαπάει.

Κανείς όμως, δεν μπορεί να τον βοηθήσει και ο Μαθιός περνά δύσκολες στιγμές στο κελί του. Καλλιόπη και Αστέρης προσπαθούν να βρουν τρόπο να τον βγάλουν από τη φυλακή έχοντας πάντα στο πλευρό τους τη Στέλλα. Ωστόσο όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του. Όλοι γνώριζαν άλλωστε πως εκείνος και ο Άγγελος πολλές φορές είχαν έρθει σε άγρια σύγκρουση και εξαπέλυαν απειλές ο ένας στον άλλον.

Ωστόσο, η σωτηρία έρχεται από τη μητέρα του, μιας και η Καλλιόπη ομολογεί πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι τον γιατρό. Οι κατηγορίες αποσύρονται με αυτόν τον τρόπο από τον Μαθιό αλλά τα προβλήματα για εκείνον δεν σταματούν εκεί.

Ξέρει καλά πως οι Βρουλάκηδες δεν Θα αφήσουν στη σειρά Σασμός  τον θάνατο του Άγγελου ατιμώρητο και ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεκινήσει.

Αν και μέχρι στιγμής ο Μαθιός έμοιαζε ατρόμητος, τώρα θα τον δούμε να αρχίζει να τρέμει στην ιδέα πως θα κινδυνεύσει κάποιο από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, η είδηση πως ο Παύλος Βρουλάκης είναι ζωντανός και επέστρεψε ταράζει περισσότερο τον Σταματάκη. Ο Μαθιός ξέρει πως βρίσκεται στο επίκεντρο της βεντέτας και της δίψας για εκδίκηση…

Γιατί όμως γελάει η Μαρίνα όπως είδαμε στο Instagram της ηθοποιού, Μαρίας Πρωτόπαππα;

Μα φυσικά γιατί η σειρά… επιστρέφει και θα μας κοπεί το γέλιο!