Πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός δίνει ένα από τα μεγαλύτερα spoiler για τον δεύτερο κύκλο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε για το φινάλε της πρώτης σεζόν του «Σασμού» της σειράς του ALPHA που φέτος έβαλε ακόμα ένα λιθαράκι στην μυθοπλασία κι έκανε ορισμένες αποκαλύψεις για τη δεύτερη.

Ο τηλεοπτικός «Μανόλης» βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Alpha Τώρα» και αποκάλυψε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

«Θεωρώ ότι ο ήρωας αυτός έχει περάσει από πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό το μυστικό, χωρίς να ξέρει τι να κάνει», είπε αρχικά για τον ρόλο του.

 

«Τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μία απόφαση που έρχεται στο μυαλό. Δεν είναι κάτι που το λέει εύκολα, ήταν μια ακραία στιγμή αυτή με τον Άγγελο. Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους χαρακτήρες», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως αναφέρει παρακάτω, στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, ο Μανόλης θα μετανιώσει που αποκάλυψε την αλήθεια στον Άγγελο.

«Θα καταλάβει ότι έκανε ένα μεγάλο λάθος. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις και συμβάντα και θα ξεσπάσει ένας πόλεμος. Ο Μανώλης θα είναι αμήχανος στο πώς θα το διαχειριστεί. Θα μάθουμε του χρόνου ποιος σκότωσε τον Άγγελο. Μετά από τον θάνατο αυτό, ξεκινάει πόλεμος στο χωριό. Οι σκοτωμοί και η βεντέτα είναι αμφίδρομα. Η ιστορία κλιμακώνεται, θα έχει πολύ ενδιαφέρον», αποκάλυψε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Σασμός: Δείτε το βίντεο με το spoiler του Μανόλη