Σασμός επόμενα επεισόδια: Xαμός θα γίνει με τον Μαθιό αφού ο Σασμός και στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Alpha συνεχίζει να κρύβει καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο Μαθιός βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τι θα συμβεί και θα ζει στον φόβο; Για ποιο λόγο θα νιώσει πως τα χάνει όλα και δεν θα αντέξει;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Δύσκολες ώρες ο Μαθιός

Οι δύσκολες στιγμές στην φυλακή. Είναι πολλές. Εκεί που θα σκέφτεται διάφορα, ο φόβος θα τον κυριεύσει, οι τύχες, η αγωνία,

Ο Μαθιός, όπως αποκαλύπτει το MYtv, αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων στη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Μάλιστα, η σύλληψή του από τον Φραγκιαδάκη θα είναι μόνο η αρχή.

Από την καλύτερη στιγμή στην ζωή του, με την Βασιλική ντυμένη νύφη, ο Μαθιός βρέθηκε να είναι ύποπτος για την δολοφονία του Άγγελου.

Παρότι δεν είναι εκείνος ο υπαίτιος, δεν μπορεί να αποδείξει το αντίθετο. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του κι αυτό θα τον κάνει να λυγίσει.

Η επίθεση στο σπίτι του Μαθιού και ο φόβος να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος αίματος από τους Βρουλάκηδες. Διότι, ένας από αυτούς που επιστρέφει είναι που θέλει να τον εκτελέσει.

Γιατί φοβάται για τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτό ο πόνος και ο φόβος είναι αβάσταχτος και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του! Με άλλα λόγια,, αυτή η κίνηση να κατηγορήσουν τον Μαθιο είναι που τον «τελειώνει». Άλλος θέλει να τον εκτελέσει, αλλά άλλος θα δώσει το τέλος.

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Σασμός: Χωρίζει τον Μανόλη!

Καλλιόπη στον Σασμό – Αυτός σκότωσε τον πατέρα σας

Ασυγκράτητοι Μαρτίκας και Βρισηίδα στην παραλία

Σασμός – Το τρέιλερ του δευτέρου κύκλου