Ο Σασμός, η σειρά που έκανε πέρσι τη διαφορά κι έφερε τον ALPHA στην κορυφή της τηλεθέασης επιστρέφει για να… συνεχίσει τον κυκλο της βεντέτας ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Νέα πρόσωπα και μια παλιά ιστορία που έρχεται ξανά στην επιφάνεια θα κάνουν το φετινό «Σασμό»… σαρωτικό.
Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά και οι ανατροπές που έρχονται φέρνουν τα πάνω-κάτω. Καταιγιστικές αποκαλύψεις αναιρούν κάθε βεβαιότητα και όλες οι σταθερές γκρεμίζονται. Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις, φέρνοντας τους γνωστούς μας ήρωες αντιμέτωπους με τους εαυτούς αλλά και με τα συναισθήματά τους. Ο κύκλος της βεντέτας των δύο οικογενειών, Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων αναζωπυρώνεται μετά την άφιξη του Παύλου Βρουλάκη, η οποία πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Η σύλληψη του Μαθιού για το φόνο του Άγγελου σημαίνει συναγερμό και η Καλλιόπη αναγκάζεται να αναλάβει δράση. Όσο για την Αργυρώ και τον Αστέρη, οι δυο τους δεν μπορούν άλλο να παλεύουν με τα συναισθήματά τους κι έρχονται ξανά κοντά. Όμως, η αποκάλυψη του τρομερού μυστικού για το μικρό Πετρή γκρεμίζει τα πάντα. Ο Αστέρης καλείται να διαχειριστεί την αλήθεια και οι Βρουλάκηδες να προστατέψουν το παιδί από το ίδιο του το αίμα, τους Σταματάκηδες, οι οποίοι απαιτούν να τον πάρουν κοντά τους.

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη έπειτα από 20 χρόνια απουσίας στη σειρά Σασμός αναστατώνει την Καλλιόπη, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του από το ένοχο και σκοτεινό παρελθόν τους. Η εισαγγελέας Ξενάκη δεν ξεχνά την έχθρα που έχει με τους Σταματάκηδες που ανακατεύτηκαν στον γάμο της με τον Παύλο, αλλά προσπαθεί να κάνει ψύχραιμα και αμερόληπτα τη δουλειά της και να υπηρετήσει το δίκαιο όταν αναλαμβάνει την υπόθεση του Μαθιού! Η Θοδώρα γίνεται το μήλον της ‘Εριδος ανάμεσα στον αστυνομικό Ορφανό και σε έναν ιδιοκτήτη μπαρ στο Ρέθυμνο που η αστυνομία παρακολουθεί στενά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος πιάνει στα πράσα την Αργυρώ με τον Αστέρη και καταλαβαίνει πως το παιχνίδι χάθηκε… Τα νέα επεισόδια του «Σασμού» έρχονται και θα είναι πιο συναρπαστικά από ποτέ!

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του νέου κύκλου!

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η βεντέτα τελειώνει με αίμα!

Survivor: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει – Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor All-Star!

Σασμός: Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η πρώτη εμφάνιση των πρωταγωνιστών!