Ο Σασμός έρχεται τον Σεπτέμβριο μέσα από τις οθόνες του ALPHA, και όλοι ανυπομονούν να μάθουν τις εξελίξεις στην Άνω Ποριά. Η δραματική σειρά που καθήλωσε το κοινό με τις εξελίξείς του ετοιμάζεται για μία ακόμα σεζόν να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. 

Τι γίνεται όμως με την Μαρίνα και τον Αντώνη; Εκείνη βρέθηκε στο τμήμα πριν από χρόνια γιατί είχε χάσει την τσάντα της και εκείνος όταν την είδε έχασε το μυαλό του. Η αγάπη του Αντώνη για τη Μαρίνα άντεξε στον χρόνο, παρότι την έβλεπε ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάρκου Βρουλάκη, αλλά ήρθε η ώρα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου, να δούμε το ζευγάρι να οδηγείται στα σκαλιά της εκκλησίας. Η παρουσία του Παύλου, που θα εμφανιστεί ξαφνικά στις ζωές τους, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις συναντήσεις τους και η αλήθεια είναι πως ο ξάδελφος του Μάρκου Θα βρίσκει αφορμές για να προβάλλει εμπόδια στον ερωτα τους, όμως η αγάπη παντα κερδίζει και η Μαρίνα με τον Αντώνη Θα το αποδείξουν περίτρανα. Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια του «Σασμού» Θα παντρευτεί.

Σασμός: Γάμος και για τον Λευτέρη και την Θοδώρα

Από την άλλη έχουμε τη σχέση του Λευτέρη με την Θοδώρα. Ο Λευτέρης, ο νέος αστυνομικός που θα φτάσει στην Κρήτη, θα έρθει σύντομα σε επαφή με τη Θοδώρα και η έλξη μεταξύ τους θα είναι διάχυτη. Η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη Θα ενθουσιαστεί με την παρουσία του γοητευτικού άντρα και γρήγορα θα παραδοθεί στον έρωτά του. Προσοχή όμως! Καθώς καμία σχέση της Θοδώρας δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, έτσι και αυτή λέγεται πως Θα περάσει από χίλια κύματα. Το γεγονός ότι αυτός Θα βρίσκεται σε μυστική αποστολή και μάλιστα πως το Λευτέρης δεν είναι το πραγματικό του όνομα μόνο προβλήματα Θα φέρει στη σχέση τους. Οι δυο τους πάντως στο τέλος θα παντρευτούν.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η πρώτη εμφάνιση των πρωταγωνιστών!

Καιρός (3/9): Βροχές και καταιγίδες και το Σάββατο – Ως και 6 μποφόρ οι άνεμοι στο Ιόνιο

Διαζύγιο-έκπληξη για μοντέλο: Άγριος τσακωμός για το πρώην ζευγάρι!