Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη έπειτα από 20 χρόνια απουσίας στη σειρά Σασμός αναστατώνει την Καλλιόπη, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του από το ένοχο και σκοτεινό παρελθόν τους. Η εισαγγελέας Ξενάκη δεν ξεχνά την έχθρα που έχει με τους Σταματάκηδες που ανακατεύτηκαν στον γάμο της με τον Παύλο, αλλά προσπαθεί να κάνει ψύχραιμα και αμερόληπτα τη δουλειά της και να υπηρετήσει το δίκαιο όταν αναλαμβάνει την υπόθεση του Μαθιού! Η Θοδώρα γίνεται το μήλον της ‘Εριδος ανάμεσα στον αστυνομικό Ορφανό και σε έναν ιδιοκτήτη μπαρ στο Ρέθυμνο που η αστυνομία παρακολουθεί στενά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος πιάνει στα πράσα την Αργυρώ με τον Αστέρη και καταλαβαίνει πως το παιχνίδι χάθηκε… Τα νέα επεισόδια του «Σασμού» έρχονται και θα είναι πιο συναρπαστικά από ποτέ!

Στο επίκεντρο μιας νέας κόντρας θα βρεθεί η Καλλιόπη. Η καπετάνισσα δεν βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη, καθώς οι δυο τους έχουν κόντρα από παλιά και επιδιώκουν ο ένας την… εξαφάνιση του άλλου… Στο παρασκήνιο της μεταξύ τους σχέσης, βέβαια, υπάρχουν και πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει, πράγματα που θα μπορούσαν να διαλύσουν τις δύο οικογένειες!

Όπως όμως αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Τζομπανάκη στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ALPHA, η καπετάνισσα που υποδύεται στη σειρά, δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει για να εξιλεωθεί!
Επιπλέον η ηθοποιός που κατάγεται και η ίδια από την Κρήτη, μίλησε για τα ήθη και τα έθιμα του τόπου της αλλά και για την αξία που δίνουν οι γυνίκες στο πένθος.

«Οι γυναίκες αυτές ακόμη και σήμερα, ειδικά στα ορεινά χωριά, ακόμη κι αν είναι ερωτεύσιμες ή έχουν ζήτηση κατά κάποιον τρόπο, δεν βγαίνουν χωρίς μαντήλι, αν βγουν χωρίς μαντήλι και φορέσουν κοντό μανίκι, δείξουν τα χέρια και τα πόδια τους γυμνά, σημαίνει “είμαι ανοιχτή για να ξαναφτιάξω τη ζωή μου”, είναι ένα μήνυμα αυτό».

«Αυτά τα ξέρω πολύ καλά, γιατί με ενδιέφερε η παράδοση κι οι συνήθειες του τόπου μου, γιατί οι συνήθειες ενός σπιτιού, μιας πατρίδας είναι αυτή που χτίζεις πάνω τους όλη σου τη ζωή»

Σασμός: Δείτε το trailer του β’ κύκλου

Όλες οι ειδήσεις

Φαίη Σκορδά: Οριστικό- Τότε κάνει πρεμιέρα με το «Πρωινό μας»

Γιώργος Παπαδάκης: Πάλευα 2 χρόνια – Η εξομολόγηση στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατροπή-Παίρνουν το παιδί της Αργυρώς!