Το Super Mammy, δεν θα επιστρέψει τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο του με τα 12 επεισόδια από τα 20 που είχαν συμφωνηθεί αρχιικά μεταξύ του Μάρκου Σεφερλή και των ιθυνόντων του καναλιού του Αμαρουσίου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το πλατό της σειράς έχει ήδη αποσυναρμολογηθεί και ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται σε συζητήσεις με τους υπεύθυνους του σταθμού για καινούρια projects.

Επιπλέον, είναι οριστικό ότι το Love Island θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Κι αυτό έρχεται για να ξεκαθαρίσουν οι έντονες… φήμες που υπήρχαν ότι ο ΣΚΑΪ θα κάνει πρόωρη… πρεμιέρα του ριάλιτι σχέσεων στα τέλη Αυγούστου προκειμένου να αιφνιδιάσει τον ανταγωνισμό.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι θα γλινουν στα Κανάρια Νησιά και θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τέλος ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τον οριστικό σχεδιασμό για την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Συνολικά, 32 αγώνες, μεταξύ των οποίων ο τελικός, οι ημιτελικοί, οι προημιτελικοί, και ο αγώνας έναρξης θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 που θα αφιερώσει την prime time του αλλά για κάποιες μέρες και την απογευματινή ζώνη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι υπόλοιποι 32 αγώνες θα μεταδοθούν συνδρομητικά μέσω του ΑΝΤ1+. Οι σκέψεις για την αξιοποίηση και του Μακεδονία TV δε προχώρησαν και έτσι η κορυφαία διοργάνωση θα μοιραστεί ανάμεσα στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 και στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Πώς ο ΑΝΤ1 πήρε τη «Σμύρνη» από την ΕΡΤ

Πώς ο ΑΝΤ1 πήρε τη «Σμύρνη» από την ΕΡΤ. Με μία κίνηση ΜΑΤ που ανατρέπει τα έως τωρα δεδομένα, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε ένα δυνατό χαρτί για το νέο του πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο. Ο λόγος για τη μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία αποτελεί μία πιο εκτεταμένη εκδοχή της ομώνυμης ταινίας, με τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννη Βογιατζή κ.α.

Η εταιρεία παραγωγής Tanweer έκλεισε αρχικά διπλή συμφωνία για τη μετάδοση της «Σμύρνης», μοιράζοντας τα δικαιώματα για συνδρομητική και ελεύθερη μετάδοση ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στην ΕΡΤ.

Στο αρχικό deal, ο ΑΝΤ1 είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης της σειράς για την συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+, όπου ήδη ανεβαίνουν τα επεισόδια, ενώ η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα για την ελεύθερη μετάδοση της σειράς ιστορικής μνήμης στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο σταθμός τότε έκανε τη ρελάνς και επανήλθε στη διεκδίκησή της … ελεύθερης «Σμύρνης», προσφέροντας υψηλότερο χρηματικό ποσό. Το γεγονός ότι η τελική σύμβαση της Tanweer με την ΕΡΤ δεν είχε ακόμα υπογραφεί, λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων, έδωσε χώρο για την ανατροπή με τελικό «νικητή» το κανάλι του Αμαρουσίου.

Με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 100 ετών από την καταστροφή της Σμύρνης, τον Σεπτέμβριο του 2022, ο τηλεοπτικός σταθμός του Θοδωρή Κυριακού θα μεταδώσει ως special event τα τέσσερα επεισόδια της σειράς ιστορικής μνήμης.